GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să iei 1 milion. Ne învață un român care a luat cel mai mare jackpot din istoria Casei

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 14:09 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:10

O întrebare simplă cu răspunsuri câte vrei. Unii s-ar gândi la ‘fente’, la filme cu mari spargeri de bănci sau ar visa în continuare. Un tip din județul Dâmbovița a avut o idee mai simplă. 

S-a jucat Royal Secrets de la EGT la Casa Pariurilor și a tras obloanele aparatului la 1.041.000 de lei. Nu mai facem conversia în euro, că ne enervăm. Și asta cu o miză de ... 3 lei / spin. Ce drăguț! Să câștigi 213.320 de euro cu 3 lei. Totul onlnie, de la tine de acasă, fără spectatori, în liniște, să poți să urli de fericire și să se audă până la București când te doboară jackpot-ul uriaș. 

Așa cum spuneam, e cel mai mare jackpot din istoria Casei. Nu uita că la Casa dacă îți faci cont primești dublul depunerii, până la 1.500 de lei. Desktop-laptop, aplicație, joci peste 400 de jocuri. De la toți providerii mari – EGT, Synot, Playtech, Novomatic, Kajot, în (foarte) curând și Yggdrasil. 

Ca să nu mai spunem de live casino cu dealeri reali, unde ai Ruletă, Blackjack, Baccarat. Acum ai și calendarul cu premii în fiecare zi, de la pariuri fără risc până la free spins, golden chips și turnee cu premii în cazinou. #CasaFieBine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează