GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dăm bonus cui stă în Casă! Până la 200 de lei

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 17:56

Vorba mea, a ta și a noastră, ori la bal, ori la festival. NU la spital! Dacă tot #stămînCasă, măcar să dăm o mână bună și să ne facem cu un bonus de până la 200 de lei. Nu te întreabă nimeni-nimic, nu trebuie să ieși din Casă, numai să stai pe noile jocuri din secțiunea Festival, pe casino.casapariurilor.ro.

Jocurile care te fac mai fericit zilele astea sunt Respin Joker, Fruit Awards, Fruits n Fire, Hunter’s Spirit, Moonlight Fortune, Lucky Pot, Dice Rush, Blazing Ice, Hell Mania, The Wild Job, Alchemist’s Gold, Golden Myth, Wild Wrap, Gem-O-Rama, Corsair Queen. Stați fără griji, nu vă dăm extemporal din ele, voi doar jucați și câștigați!

În campanie, negru pe alb cum scrie și-n regulament, se dau trei tipuri de bonus, în funcție de suma pe care o rulezi la jocurile de mai sus, pe perioada unei săptămâni de joc.

Un bonus de 50 de lei se acordă tuturor jucătorilor care au rulat minimum 700 de lei, Mai departe, un bonus de 150 de lei se acordă tuturor jucătorilor care au rulat minimum 1700 de lei! În fine, bonusul de 200 de lei se acordă tuturor jucătorilor care au rulat minimum 2500 de lei. Campania va premia jucătorii care îndeplinesc cerințele de rulare 1x. Toate detaliile sunt AICI -> 

Gata, la treabă că până-n 10 aprilie ține nebunia asta cu bonusurile de 200 de lei. Toată lumea în case și pe Casa. Festivalul Jocurilor a început! #Casafiebine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close