PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Dăm bonus cui stă în Casă! Până la 200 de lei

Marti, 24 Martie, 17:56

Vorba mea, a ta și a noastră, ori la bal, ori la festival. NU la spital! Dacă tot #stămînCasă, măcar să dăm o mână bună și să ne facem cu un bonus de până la 200 de lei. Nu te întreabă nimeni-nimic, nu trebuie să ieși din Casă, numai să stai pe noile jocuri din secțiunea Festival, pe casino.casapariurilor.ro.

Jocurile care te fac mai fericit zilele astea sunt Respin Joker, Fruit Awards, Fruits n Fire, Hunter’s Spirit, Moonlight Fortune, Lucky Pot, Dice Rush, Blazing Ice, Hell Mania, The Wild Job, Alchemist’s Gold, Golden Myth, Wild Wrap, Gem-O-Rama, Corsair Queen. Stați fără griji, nu vă dăm extemporal din ele, voi doar jucați și câștigați!

În campanie, negru pe alb cum scrie și-n regulament, se dau trei tipuri de bonus, în funcție de suma pe care o rulezi la jocurile de mai sus, pe perioada unei săptămâni de joc.

Un bonus de 50 de lei se acordă tuturor jucătorilor care au rulat minimum 700 de lei, Mai departe, un bonus de 150 de lei se acordă tuturor jucătorilor care au rulat minimum 1700 de lei! În fine, bonusul de 200 de lei se acordă tuturor jucătorilor care au rulat minimum 2500 de lei. Campania va premia jucătorii care îndeplinesc cerințele de rulare 1x. Toate detaliile sunt AICI -> 

Gata, la treabă că până-n 10 aprilie ține nebunia asta cu bonusurile de 200 de lei. Toată lumea în case și pe Casa. Festivalul Jocurilor a început! #CasafiebineȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1