GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Der Klassiker, Atletico Madrid vs. Real Madrid și Manchester City vs. Manchester United se joacă pe 6-7 martie

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 18:42 / Actualizat joi, 04 martie 2021 18:43

Dacă iubești fotbalul, n-ar trebui să-ți faci planuri pentru weekendul 5-7 martie, până nu citești acest material! Sunt etape în toată Europa, cu meciuri care mai de care mai interesante, pentru care am ales și ponturi pariuri cu șanse bune de reușită, excelent cotate pe www.unibet.ro. Cele mai tari 5 meciuri de fotbal în Europa programate în perioada 6 - 8 martie se dispută conform următorului program:

6 martie, ora 19:30 - Bayern Munchen vs. Borussia Dortmund (Bundesliga)

6 martie, ora 21:45 - Juventus vs. Lazio (Serie A)

7 martie, ora 17:15 - Atletico Madrid vs. Real Madrid (La Liga)

7 martie, ora 18:30 - Manchester City vs. Manchester United (Premier League)

8 martie, ora 21:45 - Inter vs. Atalanta (Serie A)

Bayern Munchen vs. Borussia Dortmund 

Urmează un nou coșmar pentru Borussia pe terenul lui Bayern, acolo unde, în ultimele 3 partide, a încasat 15 goluri fără să înscrie nici măcar unul singur? Un pont foarte interesant pentru acest duel este Victorie Bayern și peste 2.5 goluri în meci, pariu cotat la Unibet cu 1.98 - îl poți plasa cu funcția Creare Pariu.

În ciuda celor 3 eșecuri și 4 remize înregistrate pe parcursul primelor 23 de etape din actualul sezon de Bundesliga, Bayern Munchen este din nou pe locul 1, iar meciurile cu rivala din Dortmund au avut mereu puterea de a-i capacita la maxim pe bavarezi. Astfel, Campioana Europei a câștigat fără drept de apel ultimele 3 meciuri jucate pe Allianz Arena contra lui Dortmund (6-0, 5-0 și 4-0) și o poate face din nou și în acest nou episod din Der Klassiker, programat sâmbătă seara.

Der Klassiker, Atletico Madrid vs. Real Madrid și Manchester City vs. Manchester United se joacă pe 6-7 martie

Atletico Madrid vs. Real Madrid

Confirmă Atletico Madrid forma excelentă din acest sezon și își consolidează poziția de lider în Spania în meciul cu „galacticii” lui Zidane? 

Cotele la pariuri online fotbal sunt extrem de echilibrate pentru derby-ul Madridului (2.75 Atletico, 3.35 Egal, 2.70 Real), însă gazdele sunt echipa mai constantă în actuala ediție din La Liga, iar Diego Simeone are multe polițe de plătit în contul lui Zidane. 

Nu uităm că Atletico a pierdut finalele Ligii Campionilor 2014 și 2016 în fața lui Real Madrid, antrenată de același francez la acea vreme, și a fost eliminată de Real și în ediția din 2017 a UCL. 

DE INSERAT VIDEO: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PGbnlVGWzIA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Ultimul succes al lui Atletico în fața Realului a avut loc în 2016, iar ultimul titlu obținut în La Liga a fost cel din 2014. În plus, se pare că Simeone a reușit să-i capaciteze la maxim pe elevii săi după eșecul surprinzător în fața lui Levante și cel din UCL cu Chelsea (ambele pe propriul teren), reușind să se impună în ultima etapă pe terenul lui Villarreal, cu scorul de 2-0.

Prin urmare, un pont ce merită încercat la acest meci este 1X & Sub 3.5 goluri, cotat cu 1.84 la Unibet. Mai mult decât atât, cei de la Unibet organizează și un concurs predictor Golden Goal la care poți câștiga nu mai puțin de 125.000 RON dacă prezici corect minutul și marcatorul primului gol. Participarea este gratuită, însă, pentru un pariu de minim 25 RON, primești o șansă în plus la marele premiu.

Der Klassiker, Atletico Madrid vs. Real Madrid și Manchester City vs. Manchester United se joacă pe 6-7 martie

Manchester City vs. Manchester United

Reușesc „diavolii roșii” să scurteze distanța de 14 puncte ce îi desparte de liderul din Premier League, Manchester City, pentru a păstra șanse cât de cât reale la titlu? 

United are 2 victorii și un egal în ultimele 3 meciuri jucate contra lui City în Premier League, iar cota pentru pariul X2 este incredibilă la Unibet, 2.55. 

Evident, City traversează o perioadă excelentă, deci va fi greu pentru United să obțină un rezultat pozitiv, însă trupa lui Pep Guradiola juca excelent și în perioada în care United reușea cele 2 victorii plus remiza. Pe de altă parte, United a cedat o singură dată în ultimele 21 de partide din campionat.

Și, fiindcă vorbim și despre pariuri, este extrem de interesant să notăm cotele Unibet pe care Manchester United le-a avut pre-meci la aceste ultimele 3 partide directe din Premier League, în care City este fără victorie: 

Mai putem adăuga și victoria obținută de United pe Etihad, în EFL, pe 29 ianuarie 2020, cotată pre-meci cu 8.20. Merită, așadar, să mizăm pe un x2 la o cotă de 2.55 în oferta de pariuri Premier League de la Unibet? Pare că da, dacă ținem cont de statistici și parcursul recent al celor două formații.

Der Klassiker, Atletico Madrid vs. Real Madrid și Manchester City vs. Manchester United se joacă pe 6-7 martie

Acțiune intensă și în Serie A

Etapa din weekend vine cu meciuri de foc și în campionatul Italiei, extrem de disputat în acest sezon, iar acest lucru este excelent pentru o ligă dominată la maxim de Juventus în ultimii 9 ani, în care a obținut tot atâtea trofee. 

Acum, Inter și AC Milan sunt principalele favorite la titlu, fiind pe primele poziții în Serie A, însă Juventus vine tare din spate, iar Atalanta, AS Roma, Napoli sau Lazio păstrează și ele șanse la titlu, chiar dacă nu grozave.

Juventus primește sâmbătă vizita lui Lazio, echipă în fața căreia s-a impus în ultimele două partide jucate pe Allianz Stadium și care vine după două înfrângeri în deplasările din Serie A, 2-0 la Bologna și 3-1 pe terenul liderului Inter. 

Dacă mai notăm și faptul că Juventus are o serie de 7 victorii în meciurile disputate acasă în campionat, e clar că merită să luăm în calcul un pariu pe victoria trupei lui Andrea Pirlo, cotat foarte bine la Unibet, cu 1.82.

Cealaltă partidă din Serie A ce se anunță extrem de interesantă este programată luni, 8 martie, între liderul Inter și Atalanta, echipă neînvinsă în deplasare (în toate competițiile) de, atenție, 13 partide și care a remizat în ultimele două meciuri disputate pe terenul lui Inter. 

Der Klassiker, Atletico Madrid vs. Real Madrid și Manchester City vs. Manchester United se joacă pe 6-7 martie

DE INSERAT FOTO 4

Totuși, Lukaku & co. sunt greu de oprit în acest sezon și au adunat 9 victorii consecutive pe propriul teren în Serie A. O bifează și pe a 10-a în fața Atalantei? 

Cota lui Inter este de nerefuzat în oferta de pariuri online Serie A de la Unibet, 2.00. Iar pentru cei care preferă pariurile mai riscante, semnalăm aici o cotă foarte tentantă care merită încercată la acest duel din Italia - Victorie Inter & Ambele Marchează, la o cotă de 3.55, pariu ce poate fi plasat la Unibet cu funcția Creare Pariu - mai multe selecții din același eveniment pe un singur bilet.

*Cotele la pariuri afișate pot suferi modificări în orice moment.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează