GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derby european la Cupa Mondială FIFA 2022

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 17:53 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 18:00

Serbia şi Elveția vor juca vineri, 2 decembrie 2022, de la ora 21:00, în Grupa G la Cupa Mondială din Qatar. Partida va avea loc pe stadionul "974" din Doha şi va fi arbitrată de Fernando Rapallini din Argentina.

Betano: 2.57 pentru o victorie Serbia, 3.30 egal, 2.80 pentru un succes Elveția

Profită de toate ofertele Cupei Mondiale din platforma ta preferată de betting:

  • Calendarul de Mondial - Misiuni și Bonusuri fără rulaj în fiecare zi
  • Golul de Aur - joacă GRATUIT în fiecare zi și câștigă premii fără rulaj
  • Betano Master - fii maestrul predicțiilor și luptă pentru premiile de 500.000 Lei

Îți reamintim ce câștigă Fanii de pe Betano care au pariat pe favaoriții lor! 

  • ai pariat minimum 50 lei pe “Cupa Mondială FIFA 2022 - Câștigător” și acum, de fiecare dată când echipa pe care ai mizat câștigă un meci, câștigi 20 Lei sub forma unui Pariu Gratuit fără rulaj!
  • ai pariat minimum 50 lei pe “Cupa Mondială FIFA 2022 - Golgheter” și acum, de fiecare dată când jucătorul pe care ai mizat marchează, îți oferim 50 de Rotiri Gratuite fără rulaj pentru fiecare reușită a acestuia!

Serbia

Serbia are un lot cu o mulţime de vedete, care este cotat la 359.50 milioane de euro, însă după 2 partide susţinute la Campionatul Mondial din Qatar, se află pe ultimul loc în Grupa G, cu 1 punct. În primul meci sârbii au rezist o oră şi un minut fără a încasa gol de la Brazilia, în faţa căreia au pierdut cu scorul de 2-0. Pentru "A Seleção" a reuşit o "dublă" Richarlison în minutele 62 şi 73.

În al doilea joc, Serbia a terminat la egalitate, scor 3-3, cu Camerun (Strahinja Pavlović 45+1, Sergej Milinković-Savić 45+3, Aleksandar Mitrović 53 - Jean-Charles Castelletto 29, Vincent Aboubakar 63, Eric Maxim Choupo-Moting 66). Europenii au ratat victoria inexplicabil, pentru că au avut 3-1 pe tabela de marcaj şi o mulţime de situaţii clare de gol.

"Оrlovi" mai au însă o ultimă şansă de a se califica în optimile de finală, să câştige confruntarea cu Elveția. Aceasta este pe poziţia a 2-a, cu 3 puncte, însă dacă Serbia se va impune, va face 4 puncte şi va urca pe locul 2. Camerun nu este încă eliminată, însă e greu de crezut că va bate Brazilia, astfel că Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović sau Dušan Vlahović ştiu că încă nu e totul pierdut.

Selecţionerul Dragan Stojković nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul de vineri seara cu Elveția.

Clasament Grupa G

1. Brazilia  2   2   0   0   3-0   6 puncte

2. Elveția   2   1   0   1   1-1   3 puncte

3. Camerun   2   0   1   1   3-4   1 punct

4. Serbia    2   0   1   1   3-5   1 punct

Serbia şi Elveția s-au mai întâlnit o singură dată, pe 22 iunie 2018, la CM din Rusia, "Nati" câştigând cu scorul de 2-1 (Granit Xhaka 52, Xherdan Shaqiri 90 - Aleksandar Mitrović 5).

Elveția

Elveția a avut un debut excelent la Cupa Mondială din Qatar, câştigând cu 1-0 meciul cu Camerun, golul fiind înscris în minutul 48 de... Breel Embolo, jucător care s-a născut în Yaoundé. În a doua partidă elveţenii au fost aproape de o remiză albă cu Brazilia, însă au pierdut cu 1-0, încasând gol în minutul 83 de la Casemiro.

"Nati" este pe locul 2 în clasament, cu 3 puncte, fiind în grafic. Dacă va bate Serbia se va califica în optimile de finală, însă are şi varianta unui rezultat de egalitate, cu condiţia ca Brazilia să nu piardă duelul cu Camerun. 7.60 este cota că "Les Lions Indomptables" ar putea învinge "A Seleção".

"A-Team" are cota 1.50 pe Betano că se va califica în optimi, în timp ce Serbia are cota 2.50 iar Camerun cota 30.00. La pariuri antepost Elveția are cota 100.00 că va câştiga titlul suprem, în timp ce Serbia are cota 150.00.

Selecţionerul Murat Yakin îl are incert pe Noah Okafor, care nu este complet refăcut în urma unei accidentări. Xherdan Shaqiri nu a jucat în confruntarea cu Brazilia, însă este anunţat titular în meciul decisiv cu Serbia.

Serbia - Elveția echipele probabile

Serbia: Vanja Milinković-Savić - Nikola Milenković, Miloš Veljković, Strahinja Pavlović - Andrija Živković, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Filip Kostić - Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić - Aleksandar Mitrović

Elveția: Yann Sommer - Silvan Widmer, Manuel Akanji, Nico Elvedi, Ricardo Rodriguez - Remo Freuler, Granit Xhaka - Xherdan Shaqiri, Djibril Sow, Ruben Vargas - Breel Embolo.

Pentru Cel Mai Mare Eveniment Sportiv de pe Planetă, Betano îți propune 5 Mega-Oferte și 111 Lei Pariu Gratuit!

Betano și Trenta Pizza îți livrează acțiunea direct la ușă!

Betano te invită în Casino Backstage, unde poți câștiga zilnic 100 Rotiri Gratuite

Vezi toate știrile Betano

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează