GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dică și ai lui, garanții spectacolului! Obiceiul "verde" pentru SuperPariori al FCSB-ului, din nou aducător de profit?

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 16:30 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 16:34

FCSB - Anderlecht se joacă de la ora 22:00, pe Arena Națională, în etapa a doua a fazei grupelor Conference League 2022/2023. Pe un stadion plin, dar și cu o presiune enormă pe umeri, Nicolae Dică va încerca să-și îndrume elevii spre succesul care poate debloca situația complicată a vicecampioanei României și care poate aduce liniștea de moment. FCSB e un garant al spectacolului, dar Anderlecht e favorita cotelor. Ce va ieși? Aflăm pe Superbet, alături de SuperCote, SuperLive, sute de opțiuni și Pariuri Speciale!

Nu ai cont la Superbet? Creează unul acum și bucură-te de bonusul de bun-venit!

FCSB, remediu contra plictiselii

Un lot tânăr, cu mulți jucători cu potențial cert, transferuri interesante, un portar în formă, o linie de apărare care nu s-a consolidat încă și un tandem Edjouma - Olaru capabil de multe lucruri frumoase. Asta a propus clubul roș-albastru în stagiunea 2022/2023, una în care a falsat startul în SuperLigă, dar în care s-a revanșat pe plan european și a revenit în grupele unei competiții intercontinentale după o pauză de cinci sezoane. Cu Nicolae Dică adus în locul lui Toni Petrea tocmai pentru a îndeplini acest obiectiv, FCSB s-a transformat într-o echipă de "totul sau nimic", iar ultimele sale șapte meciuri sunt o mărturie clară în acest sens: 26 de goluri, traduse printr-o medie de 3.71 goluri pe meci, șapte partide în care ambele formații au găsit drumul spre gol, șase cu cel puțin trei goluri și cinci cu un minim de patru reușite. O linie care le-a permis pariorilor Superbet să "înverzească" multe bilete cu cote mari. Joi, tabloul arată în felul următor: cotă 1.80 pentru peste 2.5 goluri, cotă 1.55 pentru GG sau peste 2.5 goluri, cotă 3.40 pentru peste 3.5 goluri!

West Ham, favorita grupei, merge în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg. Vezi aici Oferta Superbet!

Factorul public: presiune pe ambele sensuri!

În timp ce vicecampioana României are o singură victorie în ultimele patru meciuri, adusă de penalty-ul transformat de Risto Radunovic în Norvegia pentru 3-1 cu Viking, SuperSuccesul care a salvat sezonul european, Anderlecht e și ea într-un moment destul de delicat. Cândva forța dominantă a fotbalului belgian, fosta echipă a lui Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu și-a pierdut "upperhand-ul" financiar în fața rivalelor și vine la București cu un lot tânăr, lipsit de vedete. Dar și, la fel ca FCSB, cu un singur succes în precedentele patru partide, un 1-0 pe teren propriu cu danezii de la Silkeborg în deschiderea grupei din Conference League.

Evidențiat din plin de Cotele Superbet, echilibrul ar trebui să se vadă și la nivelul gazonului, iar unul dintre factorii care pot influența din plin rezultatul final vine din tribunele Arenei Naționale. FCSB a reușit să creeze emulația așteptată în jurul partidelor europene în acest sezon, va umple din nou cel mai mare stadion al țării, iar zecile de mii de fani vor avea, cu siguranță, așteptări mari. Și vor crea o atmosferă aproape imposibilă pentru oaspeții din Belgia, una care poate funcționa însă ca un bumerang, pentru că Dică e obligat să înceapă bine și să nu testeze răbdarea publicului. Va reuși "Dicanio" să-și capaciteze băieții pentru o nouă seară europeană de neuitat?

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează