GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Dublu pariuri, dublă adrenalină! La Casa Pariurilor ai cea mai bogată ofertă LIVE din România

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 17:32

Sărbătorim Casa Pariurilor Liga 1 și Casa Pariurilor Liga 2 cu noi surprize pentru jucători.

Dacă până acum nu erai un fan al pariurilor LIVE, vei deveni unul. Casa Pariurilor și-a dublat oferta de PARIURI LIVE și îți oferă cele mai multe opțiuni de a paria la evenimentele importante.

Pentru suporteri, fiecare meci e un spectacol și trebuie trăit la intensitate maximă. Din tribune sau din fața televizoarelor, poți avea această experiență cu noile pariuri LIVE oferite de platforma casapariurilor.ro. Dublu pariuri LIVE, dublă adrenalină!

Cea mai bogată ofertă din România

Sponsor oficial Liga 1 și Liga 2, Casa Pariurilor oferă un pachet complet pentru cei care iubesc fotbalul. Pe meciurile din campionatul intern, dar și pe cele mai importante partide din fotbalul internațional, ai la dispoziție cea mai bogată ofertă de pariuri LIVE din România.

Sunt peste 80 de opțiuni din care să alegi la fiecare meci. Ai la dispoziție cele mai populare derivate precum victorie și total goluri, victorie și ambele echipe înscriu, pariuri pe număr de cornere și cartonașe, dar și "dublă" (1X,X2,12) și ambele marchează, număr exact de goluri, în ce repriză se marchează mai multe goluri, în ce interval de timp se marchează următorul gol, cine are lovitura de începere.

Dacă ești un jucător pretențios, îți plac opțiunile simple sau complexe, noua ofertă de LIVE de la Casa îți va satisface toate dorințele și se potrivește fiecărui stil sau strategie. Iar opțiunea de cashout îți va oferi posibilitatea de a-ți diminua pierderile, atunci când plasezi pariuri neinspirate.

În plus, platforma casapariurilor.ro îți oferă posibilitatea de a urmări în format live streaming toate meciurile din Casa Liga 1, dar și alte competiții internaționale.

Ce mai aștepți? Trăiește fiecare meci ca pe o sărbătoare cu noile pariuri LIVE de la Casa Pariurilor!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează