GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dureri articulare? Iată ce să faci ca să le atenuezi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 15:05 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 15:11

Știți senzația aceea supărătoare de durere de articulații, care nu vă dă pace și pe care o puneți pe seama frigului, mai ales acum, în sezonul rece? Expresia „mi-a intrat frigul în oase” este deseori folosită de români atunci când se confruntă cu o stare de disconfort. Dacă răspunsul este DA și această expresie nu vă este străină, atunci vă facem cunoștință cu o gamă de produse care să vă ajute.

Ei bine, fie că e vorba de articulațiile mâinilor, genunchilor sau șoldurilor, durerile articulare pot avea o mulțime de cauze: stilul de viață necorespunzător, înaintarea în vârstă, eforul fizic intens, somnul într-o poziție incorectă, postura sau poziții vicioase de lucru... Chiar și activitățile zilnice obișnuite pot cauza neplăceri, mai ales că sedentarismul și alimentația deficitară primează în deteriorarea sănătății.

Destul de frecvente în rândul adulților, durerile articulare pot fi atenuate cu soluțiile potrivite! 

Vestea bună e că Pansiprod Distribuție vă propune un aliat puternic pentru aceste afecțiuni: gama NO•DOL de la ESI Italia. Cu o experiență de 17 ani în tratarea durerilor, gama NO•DOL conține mai multe formule cu ingrediente naturale, eficace și adecvate în tratamentul mai multor tipuri de dureri de natură reumatică, traumatică sau alte degenerescențe articulare.

În cazul durerilor articulare, leziunilor cartilajului articular sau rigidității provocate de osteoartrită, se recomandă NO•DOL capsule, un supliment alimentar ce conține o combinație de glucozamină, condroitină, MSM și mangan, alături de extracte standardizate vegetale de aloe vera si gheara-diavolului. Două capsule pe zi au o acțiune calmantă rapidă asupra durerii, fără a provoca efecte adverse. 

NO•DOL Cremă este o modalitate topică și rapidă în atenuarea durerii și rigidității articulare. Se aplică și se absoarbe ușor în piele, determinând o acțiune protectoare și calmantă pe zona afectată. 

NO•DOL Gel Gheara-Diavolului 10%: Gheara-Diavolului este cel mai puternic agent natural antiinflamator, concentrația ridicată din acest produs asigură relaxarea și reducerea durerii cauzate de inflamații, tendinite, entorse, luxații și dureri, în general. Gelul contribuie la sănătatea și flexibilitatea mușchilor și tendoanelor, nu lasă urme pe haine și are un efect rapid.

O altă soluție în atenuarea durerilor articulare este și NO•DOL pocket drink, supliment alimentar buvabil, cu formula capsulelor, condiționat într-o formă de plic cu o soluție deja pregătită, cu un gust plăcut de mere roșii, fără gluten, lactoză, arome artificiale sau zahăr adăugat.

Gama NO•DOL vă pune la dispoziție și două tipuri de plasturi. Plasturii activi sunt indicați pentru protecția zonelor afectate de durere musculară și articulară sau de contracturi de diverse origini (dureri reumatice, dureri musculare, leziuni sportive, torticolis și lombalgii). Conțin Arnică, Gheara-diavolului, Camfor, Salcie, Sulf și Lavanda, asigurând un efect calmant îndelungat al ingredientelor active timp de 24 ore.

Plasturii thermo sunt recomandați în ameliorarea durerilor musculare și articulare provocate de forme diferite de reumatism. Aceștia reprezintă o sursă de caldură imediată și confortabilă pe zona afectată pentru o durată de până la 8 ore. Stimulează circulația sanguină, relaxează musculatura, diminuând senzația de disconfort și îmbunătățind flexibilitatea încheieturilor.

Și pentru că e mai bine să previi decât să tratezi, studiile clinice au demonstrat că Glucozamina este benefică în prevenția deteriorărilor sau leziunilor articulare. Astfel, Glucozamina Pură produsă de ESI este 100% de origine vegetală, naturală, fiind ideală pentru vegetarieni, vegani și cei alergici la crustacee. Aceasta acționează asupra țesutului cartilaginos, menținându-i integritatea și reducând efectele uzurii componentelor articulare. 

Vino în farmacii și întreabă de produsele NO•DOL potrivite pentru tine! 

Mai multe informații puteți afla de pe: https://www.facebook.com/pansiprod sau pe https://www.instagram.com/pansiprod.distributie/

Ai grijă de tine, pentru a avea grijă de cei dragi! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează