GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

E-Boda prezintă – 3 modele de boxe portabile pentru fiecare personalitate și preferință

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 15:37 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 15:37

Petrecerile de sărbători nu mai sunt ce au fost odată, numărul mare de prieteni care îți treceau pragul în această perioadă s-a micșorat atât de mult încât distracția are loc acum doar în familie. Dar asta nu ar trebui să te întristeze, ci să te facă să te bucuri de fiecare moment alături de cei dragi. Acum ai party-uri exclusiviste la tine acasă și dansezi pe cele mai cool playlist-uri 😊 Ți-am pregătit 3 sugestii super cool de la E-Boda, pe care le poți face cadou sau le poți păstra pentru arsenalul tău audio.

Stilul retro te definește și este mereu în tendințe pentru tine? Atunci boxa portabilă în stil vintage, E-boda Retro Karaoke 100 este soluția perfectă atunci când vrei să-ți aduci aminte de super petrecerile pe care le organizai în trecut. Retro Karaoke 100 poate reda orice melodie, datorită multiplelor surse audio care îți dau la dispoziție: de la USB, card TF, auxiliar și până la Bluetooth și Radio. Iar pentru ca sesiunile de karaoke să fie complete, poți atașa un microfon. PS: Boxa este prevăzută și cu o telecomandă, îi poți ajusta confortabil volumul și schimba piesa atunci când dorești.

E-Boda prezintă – 3 modele de boxe portabile pentru fiecare personalitate și preferință

Pasionat de muzică și meticulos atunci când îți alegi gadgeturile audio? Alege boxa portabilă E-Boda Party 200 PRO.Performantă, aceasta are o putere de 40W și poate fi conectată rapid la un smartphone, notebook sau laptop prin conectivitatea wireless de tip Bluetooth & prin cablul auxiliar. Un plus îl constituie și design-u compact, boxa poate fi integrată perfect în orice încăpere.

E-Boda prezintă – 3 modele de boxe portabile pentru fiecare personalitate și preferință

Iar dacă ai o super casă și un spațiu de care te poți bucura în voie, atunci știi că trebuie să îți asculți piesele favorite în orice colțișor al locuinței. Pentru asta ai nevoie de pachetul super combo format din boxa portabilă E-Boda The Vibe 600 și mini-boxele Twin Sound. The Vibe 600 este echipată cu două difuzoare, dispune de conexiune Bluetooth și face echipă inseparabilă cu mini boxele Twin Sound pe care le conectezi ușor la dispozitiv și reda simultan muzica preferată. #GoodToKnow E-Boda Twin Sound sunt rezistente la apă și beneficiază de un magnet, care îți permite să le fixezi pe orice suprafață metalică. Cool, nu-i așa?

E-Boda prezintă – 3 modele de boxe portabile pentru fiecare personalitate și preferință

Cu un pic de inspirație și research vei găsi cu siguranță dispozitivul ideal pentru a te distra pe cinste în această perioadă. Nu uita că esența stă în calitatea sunetului, iar design-ul poate face diferența atunci când îți dorești mai mult confort 😊

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează