GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

El Clasico 2020, tratament special pe Betano: streaming, Misiune și predicții de la jucătorii Universității Craiova. VIDEO

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 15:12

Real Madrid - Barcelona, marele meci al fotbalului european, își consumă un nou episod al rivalității legendare duminică, de la ora 22:00. Un eveniment planetar, care va ține în fața televizoarelor sute de milioane de telespectatori, El Clasico 2020 vine pe Betano cu streaming live, peste 1.300 de pariuri, Misiune exclusivă, dar și o surpriză: fotbaliștii de la Universitatea Craiova au oferit predicții și au construit cel mai bun prim 11 cu jucători ai celor două echipe!

După 0-0 în tur, primul egal alb din 2002 încoace, LaLiga 2019/2020 a evoluat spre un scenariu în care, cu 13 etape înainte de final, Barcelona are un avantaj de două puncte față de marea rivală din Capitală. Ca de obicei, El Clasico are și eticheta de partidă care poate decide unde merge titlul la finalul acestui sezon.

Nistor, Bărbuț, Mihăilă, Ferreira și Ivanov au prefațat El Clasico pentru Betano

La fel ca întreaga lume a fotbalului european, jucătorii de la Universitatea Craiova au El Clasico pe lista de priorități. Înaintea partidei de pe Santiago Bernabeu, Betano a stat de vorbă cu cinci dintre ei - Dan Nistor, Valentin Mihăilă, Cristi Bărbuț, Tiago Ferreira și Antoni Ivanov -, iar fotbaliștii din Bănie au avut opinii diferite. Unii merg pe mâna Realului, alții țin de mici cu Barcelona și o văd câștigătoare. În cel mai nou episod al serialului Betano "Din vestiarul leilor", au construi și cel mai bun prim 11 combinat, o echipă care, fără dubii, s-ar bate an de an la câștigarea Ligii Campionilor.

El Clasico 2020, "tratament" special pe Betano

Încleștarea care-i pune față în față pe Zidane și Setien se joacă într-un moment în care niciuna dintre cele două echipe nu impresionează în adevăratul sens al cuvântului. Realul a pierdut cu City, 1-2 pe teren propriu, Barcelona s-a întors cu un egal de la Napoli, 1-1, dar orgoliile duse la extrem, calitatea individuală și simbioza creată în jurul El Clasico pun Real - Barcelona, de fiecare dată, pe un piedestal înalt.

Evident, un astfel de eveniment are parte de o experiență cu adevărat totală pe Betano, operatorul desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019. La fel ca toate meciurile din LaLiga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1, Real - Barcelona poate fi urmărit live video pe platforma noastră/ Adăugăm cele peste 1.300 de pariuri disponibile pentru meci, cotele speciale și Misiunea exclusivă pentru marele meci și obținem, astfel, un tablou complet al El Clasico. Cărțile sunt făcute, cel mai bun să câștige!

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  28 Februarie 2020, 19:36

Papura slab...sfaturile lui la paza=0 jucatorii mai slabi ca in repriza 1 ce cauta Matei?in locul lui bulgarul ar fi mai bun Martici... catastrofa... Fereira se uita de pe loc ca un vitel cuminte cind s-a marcat al doilea gol Mult zgomot pentru nimic....pacat de suporteri Oare cit i-si mai bat joc de suporteri... Patronul +conducerea clubului sint vinovati pentru ca tin jucatorii super slabi Sa ia lectii de la Botosani egali cu Craiova..care are conditii excelente fata de Botosani. Papura + patronul + coducerea clubului i-i strica si pe jucatorii buni (nu au capacitatea de a aduce jucatori buni sa lupte ex Burca adus la CFR cu 400 000) au grije la fiecare meci sa puna verigi slabe; Mateiu Fereira Martici s. a. ca sa pierdem

Vezi toate comentariile (1)
Comentează