GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Eriksen a revenit din iad ca să devină ”diavol”! Sterling e pe fărașul lui Pep, dar în drum spre Chelsea

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 13:02 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 13:02

de Gigi Stancu, Superbet

Zvonistica pe piața transferurilor de jucători rămâne cea mai interesantă parte din intersezon, în lipsa unor evenimente fotbalistice majore. Vara aceasta a fost una foarte fierbinte, cu Haaland ajuns la City, Pogba aproape revenit la Juventus, Bale despărțit de Real Madrid și cu Lewandowski disperat să devină catalan. Doar norvegianul e însă 100% sigur ce tricou va îmbrăca sezonul următor, pentru restul rămânând totul deschis. Deschis și spre pariere, pentru că pe SuperSocial, în aplicația de mobil Superbet, imaginația pe transferuri e în explozie, la fel ca și biletele plasate pe subiect de influenceri. 

Nazare îl trimite pe Lewa la Real. SuperGigi îl vede pe Dembele la Chelsea

Aceștia și-au făcut deja alegerile și găsești biletele lor la liber. Inspiră-te din ele sau creează-ți propriul scenariu generator de câștig! Narcis Drejan a pariat pe transferul lui Lukaku la Inter Milano (cota 3,00). SuperGigi crede că Dembele va juca sezonul viitor la Chelsea (cota 1,40). 

Iulian Anghel merge pe stabilitate la City și pe faptul că Jesus își va găsi loc lângă Haaland și va rămâne cetățean (cotă 2,50). Daniel Nazare îl forțează pe Lewandowski la Real Madrid (cotă 17,00), iar Romeo Chiriac a analizat și a decis că Gnabry nu o părăsește pe Bayern în această vară (cotă 1,30). Vezi biletele lor AICI!

Barca + Lewa = Love. Doar banii spun nu

Barcelona îl vrea pe polonez, iar polonezul vrea la Barcelona. Ce mai poate sta în calea fericirii lor? Banii, normal. Catalanii au conturile goale, deși ultimele vești spun că ar avea la dispoziție vreo 200 de milioane de euro. 50 ar costa doar Lewa, un jucător aproape de pensie, iar fanii sunt îngroziți de o eventuală nouă risipă. Acest 1,20 pe care poți paria în aplicația Superbet, conform căruia polonezul ar merge în Catalonia, pare foarte riscant de jucat. Mai degrabă face cu ochiul cota de 4,00, conform căreia ar rămâne la Munchen, dar și cele de 6,00, respectiv 8,00, conform cărora Chelsea (care va rămâne fără Lukaku) și United (disperată după jucători de top), l-ar putea semna pe Lewandowski.

CR7 e mai puțin dorit decât Eriksen

Erik ten Hag, noul antrenor al lui United, a primit foarte multe sfaturi în această vară, iar în top a fost cel referitor la Cristiano Ronaldo. Toți foștii mari jucători ai echipei i-au spus să scape de portughez și se pare că acesta ar fi drumul. Faptul că CR7 are contract beton și lipsă de oferte face însă treaba foarte dificilă și din acest motiv Superbet oferă, deocamdată, o cota de 1,20 că Ronaldo rămâne pe Old Trafford. 

Experiența de la Real Madrid și de la Juventus, când orgoliosul star, în secunda în care nu s-a mai simțit miezul de la cozonac, a forțat plecarea și a găsit mereu ușa. Astfel, PSG (cotă 8,00), o întoarcere la Sporting (cotă 8,00), revenirea la Madrid (cotă 10,00) sau o aventură în Bavaria (cotă 20,00), toate pot oricând să devină pariuri verzi pe SuperSocial, unde găsești o mulțime de alte pariuri pe destinul lui Ronaldo. Christian Eriksen, revenit miraculos după problemele medicale de la Euro 2020 și testat bifat ca fiind OK de Brentford, are șanse mari să ajungă pe Old Trafford. Cota e de 1,40 și merită combinată cu altele de acest fel. Vezi aici și alte pariuri pe transferurile verii!

Sterling, aproape de al treilea greu din PL

Raheem Shaquille a fost o dezamăgire sezonul trecut, iar Pep nu uită și nu iartă. Doar accidentările l-au menținut pe Sterling la City, dar acum chiar nu mai are loc în angrenajul lui Guardiola. După 7 ani de la transferul său de la Liverpool pe 65 de milioane de euro, mijlocașul pleacă și bifează, cel mai probabil, al treilea oraș cu pedigree fotbalistic din Anglia. Asta pentru că după Liverpool și Manchester, acesta va ajunge la Londra, mai exact la Chelsea. Acum e o cotă de 1,20 pentru asta, fapt care certifică negocierile avansate dintre cele două părți. 

Americanii sunt cu ochii pe pensionarii din Europa

Un pariu foarte interesant pare cel pe viitoarea echipă a lui Luis Suarez, despărțit oficial de Atletico Madrid și, aparent, de fotbalul european. Favorită să-i obțină semnătura pare River Plate, argentinienii având o cotă de 1,80 că vor înfăptui minunea. Totuși, cel mai tare face cu ochiul cota de 8,00 conform căreia Suarez va ajunge în America de Nord, la orice club din MLS. Și sunt multe cu bani acolo. 

Că vorbim de New York, Los Angeles, vreun club canadian sau de Inter Miami patronată de David Beckham și antrenată de Phill Neville, orice pare posibil și știm că acest spațiu a fost mereu unul atractiv pentru momentele de retragere ale jucătorilor cu cariere grele în Europa. Gareth Bale are și el o cotă foarte bună să ajungă peste Atlantic, 2,30, doar Cardifful natal (cotă 1,80) fiind mai aproape să-i obțină semnătura. Toate acestea și multe altele găsești doar dacă vii pe SuperSocial, în aplicația de mobil Superbet!

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează