GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Etape finale în Italia, Spania și Franța

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2023 18:42 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 18:56

În acest weekend se încheie unul dintre cele mai lungi sezoane de fotbal din istorie. Cu toate acestea, etapele finale din Italia, Spania și Franța vor însemna încheierea unei campanii remarcabile din toate punctele de vedere. Spre deosebire de Germania, nu există photo finish pentru titlu, dar există totuși intrigi în diferite segmente ale clasamentului. Este demn de remarcat faptul că nimic nu este sigur. Doar pentru că cineva are nevoie de ceva nu înseamnă că celălalt îi va oferi. Există multe părți în mișcare în întregul proces și, în general, ultima etapă este la fel ca prima - un mister complet. Urmărește toate emoțiile cu cote de TOP pe efbet.ro .

Cu toate acestea, unele indicații pot fi date. În Spania, totul până la locul șase este clar; competiția este pentru cota Champions League și cea mai tare întrebare este cine va fi a treia echipă care retrogradează. Osasuna, Bilbao, Girona și Vallecano sunt cei patru concurenți pentru un loc în Conference League și, în opinia noastră, Osasuna îl merită cel mai mult, chiar și datorită performanței din finala Copa del Rey. Cu toate acestea, adversarul lor este un alt candidat pentru locul 7 – Girona. Acest lucru deschide ușa lui Bilbao, dar bascii vizitează „Bernabéu”, iar Realul cu siguranță nu va fi generos cu ei. Urmând principiul: atunci când trei echipe se luptă pentru asta, echipa de pe locul patru, Rayo Vallecano, ar putea lua totul. Dar meciul lor nu este o plimbare în parc – un meci în deplasare împotriva Mallorca. În ceea ce privește lupta pentru retrogradare, situația s-a clarificat puțin. În această zonă, avem un meci decisiv între Valladolid și Getafe. Cadiz îi vizitează pe Elche retrogradat, Almeria îl vizitează pe Espanyol retrogradat, Celta găzduiește campioana Barcelona, iar Valencia îi vizitează pe Betis. Se pare că vor fi unele modificări în clasament. Totuși, dacă Valladolid va prelua conducerea împotriva lui Getafe, lucrurile se vor accelera pe celelalte stadioane. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

Pe fundalul situației intense din Spania, lucrurile sunt mult mai calme în Italia. Cel puțin jumătate din meciurile din ultima etapă sunt doar pentru statistici. Acest lucru indică faptul că s-ar putea ușura în atingerea obiectivelor. Cu toate acestea, înainte de goluri, există câteva lucruri aparent sigure. Fiorentina merge la Sassuolo cu o echipă de rezerve pentru că are cel mai important meci al anului împotriva lui West Ham. Același lucru este valabil și pentru celălalt finalist european, Inter, care vizitează Torino. Iată momentul să facem o predicție că Italia va câștiga cel puțin o finală europeană. Șansele celor de la Inter și Fiorentina nu trebuie subestimate. Două meciuri din turul final sunt foarte concentrate. Verona merge pe San Siro, iar Spezia merge pe „Olimpico”, iar una dintre ele va retrograda după fluierul final. Ne îndoim că va exista milă în ambele cazuri. Și în toate cele șase meciuri, publicul speră la „ploaie de goluri” din cauza absenței nevoii de puncte. Cote de TOP pentru aceste evenimente și multe altele, aici pe efbet.ro .

Se încheie sezonul și în Franța. În vârf, lucrurile sunt clare; avem însă o bătălie pentru locurile europene, dar este puțin probabil ca Rennes să piardă locul 5. X2 la Rennes, Marseille și Lille, plus victorie Nantes și PSG, par a fi o predicție solidă. Iar în meciurile care nu au nicio semnificație, ne așteptăm la goluri. Sezonul precedent din Ligue 1 s-a încheiat cu 37 de goluri. Ne așteptăm la ceva asemănător și de data aceasta. Cote de TOP la meciurile din campionatul francez pe efbet.ro.

În weekend ne așteaptă patru finale naționale. În Germania, Leipzig apără cupa împotriva lui Frankfurt, iar ne așteptăm la goluri de ambele părți. În Anglia, avem același meci între Manchester City și Manchester United. În Portugalia, tendința familiară poate fi confirmată între Braga și Porto. Și asta înseamnă că cel puțin într-un loc va fi egalitate în timpul regulamentar, prelungiri și penalty-uri. În Scoția, ne așteptăm ca Celtic să învingă Inverness la trei sau patru goluri diferență. Turneele din toată lumea beneficiază de cote de TOP, pe efbet.ro 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  05 Iunie 2023, 01:17

Pe alt articol despre Serie A de pe acest site scrie că Spezia și Verona vor juca baraj din cauză că au terminat la egalitate de puncte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează