GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCU Craiova 1948 și FC Voluntari luptă pentru continuarea visului european

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2023 16:25 / Actualizat joi, 25 mai 2023 16:27

Echipele FCU Craiova 1948 și FC Voluntari se înfruntă, vineri seara, de la ora 20:00, în barajul de Playout pentru Conference League. Învingătoarea acestui meci va mai disputa apoi un baraj cu formația care se va clasa pe ultima treaptă a podiumului în Playoff-ul din Liga 1. Pe meciul dintre FCU Craiova 1948 și FC Voluntari pot fi plasate până la șapte pariuri diferite cu Bet Builder oferit de Betano.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci (între două și șapte), sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, așa cum vom în exemplul de mai jos.

Pentru al doilea an consecutiv o echipă din playout luptă pentru prezența în cupele europene. FCU Craiova 1984 a ocupat primul loc în playout la finalul sezonului, în timp ce FC Voluntari s-a clasat pe trei, profitând de faptul că Petrolul Ploiești (a doua clasată) nu a primit licența pentru cupele europene.

FCU Craiova 1948 – FC Voluntari (vineri, 20:00)

Se califică – FCU Craiova 1948 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.91)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.75)

Echipa FCU Craiova 1948 este neînvinsă în ultimele șapte meciuri disputate în campionat, interval în care formația din Bănie a adunat trei victorii și patru remize.

FC Voluntari n-a mai pierdut de 13 meciuri în Liga 1, obținând șase victorii și șapte egaluri.

Amfitrionii meciului de vineri seara au câștigat ultimele două meciuri disputate pe teren propriu. 

Doar în două din ultimele cinci meciuri de acasă ale oltenilor ambele echipe au marcat.

Ilfovenii au două victorii și trei remize în ultimele cinci deplasări, iar patru din ultimele cinci meciuri de afară au fost partide de GG pentru echipa lui Liviu Ciobotariu.

FC Voluntari a fost echipa cu cele mai multe goluri marcate în Playout (17), urmată de FCU Craiova 1948 (13).

Echipa din Bănie a avut a doua cea mai bună defensivă din playout (7 goluri primite), capitol la care doar FC Botoșani a stat mai bine (5).

Meciuri directe

De patru ori s-au întâlnit FCU Craiova 1948 și FC Voluntari în actualul sezon, trei meciuri fiind în campionat și o confruntare în Cupa României Betano.

FC Voluntari – FCU Craiova 1948 1-0 (16 septembrie 2022 / Campionat)
FCU Craiova 1948 – FC Voluntari 1-0 (10 noiembrie 2022 / Cupă)
FCU Craiova 1948 – FC Voluntari 2-0 (20 februarie 2023 / Campionat)
FCU Craiova 1948 – FC Voluntari 3-3 (14 aprilie 2023 / Campionat)

La ultima confruntare directă din playout echipa din Craiova a condus cu 2-0 și 3-1, înainte ca ilfovenii să salveze in extremis remiza.

Cotă cumulată de peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul de baraj FCU Craiova 1948 – FC Voluntari poți ajunge la o cotă cumulată de 10.75, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 107.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Vezi toate știrile Betano

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează