GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Fii un jucător de valoare și în afaceri!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 16:33

Aceste informații sunt pentru tine dacă 

  • Te gândești să începi o afacere care să funcționeze pe termen lung
  • Vrei să îți dezvolți profitabil afacerea din domeniul instalărilor de automatizări pentru porți și uși de garaj, bariere automate, sisteme de parcare cu plată, bolarzi retractabili.

Tritech Group, în calitate de importator principal al automatizărilor BFT din Italia, având experiență tehnică și comercială în domeniu de peste 15 ani, poate fi partenerul tău de încredere!

Ce presupune o afacere cu automatizări porți și uși de garaj și bariere automate?

Din ce în ce mai mulți proprietari de case își doresc să poată deschide și închide poarta din telecomandă, din motive de confort și de timp câștigat. De asemenea, pentru centre comerciale, spații industriale, hale de producție sau depozitare, există cerere pe termen lung în toată țara. 

O afacere în domeniul automatizărilor porți și uși de garaj ca partener BFT presupune să beneficiezi de tot sprijinul tehnic, comercial și de marketing al Tritech Group! 

Ce trebuie să faci? 

  • Recomandă clienților tăi automatizările BFT, comandă-le la Tritech Group și instalează-le profesionist!
  • Ca să inveți să le instalezi în cele mai bune condiții vei beneficia de instruire tehnică din partea Tritech Group.
  • Pentru a avea partea ta de profit vei beneficia de marjă de cost în funcție de volumul de comenzi.
  • Clienții tăi te vor recomanda la rândul lor prietenilor și vecinilor. Ca sa descoperi cum îți găsești noi clienți și prin intermediul internetului vei beneficia de la Tritech Group și de asistență de marketing.

Care sunt avantajele unui parteneriat cu Tritech Group și BFT? 

Echipamentele BFT sunt sigure, fiabile și performante. La Tritech Group găsești stoc diversificat pentru porți culisante și porți batante, de la cele mai mici dimensiuni (pentru uz rezidențial) până la dimensiuni mari (porți cu uz industrial). Gama de produse cuprinde – motoare pentru porți și uși de garaj, bariere automate, sisteme de automatizare a parcării. Pentru a vizualiza o parte din produse click aici https://tritech.ro/produse/automatizari/

 

Bonusuri!

  • Tritech Group organizeaza anual competiție în funcție de volumul de comenzi având premii în produse, discounturi și vizite gratuite în Italia, la sediul BFT
  • Asistență tehnică gratuită
  • Suport comercial gratuit
  • Asistență de marketing pentru ca tu să îți dezvolți profitabil afacerea!

 

Te interesează? Vrei mai multe detalii?

Pentru a intra în legătură cu echipa Tritech Group intră pe devindistribuitor.tritech.ro și completează formularul!

Hai să facem performanță împreună! Hai în echipa noastră ca partener recomandat!

TRITECH GROUP activează pe piața din România a automatizărilor pentru porți, uși garaj, uși glisante, bariere automate, porți culisante, sisteme de parcare individuală și cu plată automată, cilindri mobili, sisteme de avertizare incendiu și sisteme de securitate, atât ca distribuitor cât și ca firmă de montaj.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează