GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Franţa – Maroc: O nouă pagină de istorie va fi scrisă! Descoperă SuperOferta pentru semifinala de la SuperMondial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 13:55 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 14:09

Primul bilet pentru finală s-a dat, a rămas unul singur. Iar contrastul dintre cele două combatante nu putea fi mai mare. Franţa este una dintre cele mai titrate echipe naţionale din istoria fotbalului, în timp ce selecţionata Marocului trăieşte în premieră un succes atât de mare. 21:00 este ora care va decide a doua finalistă a SuperMondialului din Qatar, iar Superbet este locul în care experienţele de la SuperMondial se trăiesc la intensitate maximă! 

Bucură-te de SuperMondial: Ai un FreeBet de 40 de lei + 200 de rotiri la Shining Crown!

Zidul Marocului 

Naţionala Marocului a scris deja istorie la acest SuperMondial: este prima selecţionată africană în acest punct al competiţiei, prin urmare o prezenţă în marea finală ar fi o altă premieră. Iar băieţii lui Walid Regragui nu par a fi inhibaţi de grandoarea momentului în care au ajuns. Cel puţin nu au părut când au eliminat Spania sau Portugalia. 

Calmul marocanilor a fost o constantă pe durata acestui turneu, dar nu doar calmul, ci şi calitatea din joc. În special cea din departamentul defensiv. Marocul a primit un singur gol până acum, dar nici acela nu a fost înscris de adversari, pentru că este vorba despre autogolul lui Aguerd din partida cu Canada. Ultimele două echipe naţionale care au înregistrat cinci meciuri fără gol primit (Maroc are patru momentan) sunt Italia în 2006 şi Spania în 2010, ambele câştigătoare la ediţiile respective.

5.00 este cota Superbet pentru ca Franţa să nu marcheze împotriva Marocului. Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Franţa – Maroc şi alege ce te inspiră!

Vrei şi alte idei de SuperPariuri? Urmăreşte cel mai nou episod din SuperPariuri cu Andrei Niculescu!

Fotbalul ofensiv vine din Franţa

Dacă Marocul se remarcă prin compartimentul defensiv, Franţa oferă exact opusul. Ceea ce îi recomandă cel mai mult pe componenţii „Les Bleus” este tocmai forţa ofensivă demonstrată pe durata acestui turneu.

Franţa va juca a şaptea semifinală din istorie, calificându-se în ultimele trei rânduri în ultimul act. Brazilia în 1998 este ultima campioană en-titre care a ajuns până în finală, iar ultima selecţionată europeană care a reuşit această performanţă a fost Italia în 1938.

Olivier Giroud a marcat patru goluri până acum şi poate fi cel mai bătrân fotbalist din istorie care marchează de cinci ori la o singură ediţie. Dar chiar şi cu cele patru goluri înscrie, nu atacantul lui AC Milan este golgheterul Franţei. Kylian Mbappe a marcat de cinci ori până acum. Brazilia în 2002, prin Ronaldo şi Rivaldo, a fost ultima echipă care a avut doi jucători cu cel puţin cinci goluri la o singură ediţie. 

Dar nu doar Giroud şi Mbappe au strălucit, până acum, în atacul francezilor. Antoine Griezmann, o piesă importantă şi la triumful din Rusia a marcat trei goluri şi a oferit cinci assist-uri în ultimele opt apariţii în competiţie. 

2.25 este cota Superbet pentru ca Mbappe să înscrie în Franţa – Maroc. Giroud are cota 2.80, iar Griezmann are cota 3.80. 

Franţa – Maroc este şi meciul zilei de la SuperProno! Plasează gratuit pronosticurile tale pentru a doua semifinală de la SuperMondial şi ia-ţi partea ta din premiu. 

Jackpotul istoric EGT s-a dat la Superbet! Cum e să câștigi 10.379.603,35 lei

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close