GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Gazeta Sporturilor iti aduce seria de carti Legendele Arenei!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 17:12 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 17:12

Gazeta Sporturilor și editura ArtPrint îți aduc o super colecție de cărți de sport: Legendele Arenei!

Patru volume despre cel mai iubit sport de pe planetă: fotbalul!

Prima carte, "Naționala. Glorie fără noroc"  scrisă de Bogdan Costea o veti gasi la chioșcurile de ziare din toată țara începând de miercuri, 25 noiembrie!

In prefața cărții, Cristian Topescu scrie: 

"Povestea participării României la Campionatul Mondial de fotbal din Mexic este fascinantă. Și, probabil, una dintre cele mai frumoase din istoria echipei naționale. Dar, în același timp, este o poveste cu multe întrebări care n-au avut niciodată un răspuns concret, o istorie cu regrete, care a generat mii de pagini de ziar și destule cărți cum este cazul și celei de față.  Autorul acesteia face, însă, mai mult decât să scrie despre eternul „de ce nu a jucat Dobrin în Mexic” sau să se întrebe dacă am fi fost mai buni cu Boc, Răducanu sau Dan Coe pe teren. Pe lângă carierele celor 22 de „mexicani”, de dinainte și de după Campionatul Mondial, urmărește și destinele fotbaliștilor – dramatice ale lui Gornea sau Dumitrache, viața plină de satisfacții a lui Lucescu, și tot așa. 

Mulți dintre iubitorii fotbalului nu au știut niciodată întreaga poveste a lui Adamache, ce s-a întâmplat cu Dan Coe, cum a ajuns Lucescu la Hunedoara sau de ce a plecat Dumitrache de la Dinamo. Acum, prin intermediul acestei cărți, vor afla."

Nu rata cartea "Nationala. Glorie fara noroc" de miercuri 25 noiembrie la chioscurile de ziare! De la Gazeta Sporturilor! O carte costa 19,99 lei. 

Urmează: 

"Il Dio" si "diavolii" din fata portii de George Mihalache, miercuri, 2 decembrie

Sut ... goool! se Stefan Dobay miercuri, 9 decembrie

"Istoria fabuloasa a Cupei Mondiale, 1001 de fapte unice despre competiția supremă" de  Dan Vasile miercuri, 16 decembrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează