GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ghidul Ligii 1 Casa Pariurilor gratuit cu Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 17:46 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:46

Vineri, Gazeta Sporturilor oferă cititorilor săi, gratuit, Ghidul Ligii 1 Casa Pariurilor. Vor fi 32 de pagini ce conțin toate informațiile importante despre echipele implicate în competiția internă.

In paginile Ghidului puteti citi despre cele trei echipe care se vor duela în lupta pentru câștigarea campionatului cu o analiza a punctelor tari si punctelor slabe. Gasiti loturile actualizate și echipele de bază ale tuturor competitoarelor, împreuna cu informații despre lupta pentru evitarea retrogradării. 

De asemenea, Ghidul Ligii 1 Casa Pariurilor contine Programul Play-Off, Programul Play-Out si calendarul competitional aprilie-august.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close