GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Grande Craioveanu despre semifinalele Ligii Europa. Ce așteptări are pentru meciurile zilei, pe cine vede în finală și unde crede că va merge trofeul!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 14:56 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:56

Un loc în finala Ligii Europa este deja acontat de Man United, care a câștigat cu 6-2 în tur cu AS Roma. Al doilea rămâne deschis pentru Villarreal și Arsenal, după ce spaniolii au câștigat cu 2-1 prima manșă. Diseară, de la 22:00, urmărim semifinalele Ligii Europa și aflăm cine sunt echipele care vor juca, la finalul lunii, cu trofeul pe masă!

Gică Craioveanu a jucat 4 ani la Villarreal, între 1998 și 2002, perioadă în care a marcat 28 de goluri pentru „submarinul galben”. Ambasadorul Superbet urmărește, în continuare, tot ce se întâmplă la fosta lui echipă și a vorbit cu noi despre retururile semifinalelor Europa League din această seară.

Grande, ai văzut victoria lui Villarreal din tur...

Gică Craioveanu: Da, am și comentat acel meci. Mi-a plăcut foarte mult Villarreal. A jucat bine, cu personalitate. În schimb, în repriza a doua au fost câteva greșeli individuale pe care echipa le-a plătit scump în final. A fost și acel gol care, pentru mine, nu a fost corect. Eu zic că nu a fost penalty.

Capoue și Ceballos au fost eliminați în tur. Care dintre ei este o pierdere mai mare?

Gică Craioveanu: Este mult mai important Capoue decât Ceballos. Este un titular de drept, e jucătorul care îi ajută foarte mult pe Parejo sau pe Manu Trigueros în linia de 3 de la mijlocul terenului. Practic, e ancora echipei. Jucătorul tactic perfect pentru Unai Emery.

Dani Ceballos va pleca de la Arsenal la finalul sezonului. Îl vezi cu șanse să revină la Real sau crezi că va merge la un alt club din LaLiga?

Gică Craioveanu: Dani Ceballos se va întoarce de la Arsenal, dar nu cred că va rămâne la Real Madrid. Cât timp va fi Zidane antrenorul „galacticilor” va fi împrumutat din nou, poate chiar vândut. În Spania se vorbea de posibile vânzări ale mai multor jucători care sunt împrumutați în momentul actual.

E ratarea finalei Europa League sinonimă cu demiterea pentru Arteta? Crezi că mai au șefii lui Arsenal răbdare cu el, fără rezultate majore?

Gică Craioveanu: E posibil să fie demis Arteta. A avut un sezon destul de slab în Premier League. Ceva mai bun în Europa League, uite, a ajuns în semifinale. Dar eu cred că pe patronii clubului îi interesează foarte mult campionatul.

Unai Emery a plecat pe ușa din dos de la Arsenal. Pentru el e vorba de o revanșă?

Gică Craioveanu: Așa e, din păcate a plecat pe ușa din dos, nu a avut rezultate foarte bune. Asta s-ar putea întâmpla și cu Arteta, fără discuție. Pentru Emery ar fi o revanșă uriașă. Cu toate astea, eu consider că Unai nu mai are ce demonstra nimănui. CV-ul și tot ce a făcut el în fotbal stau mărturie.

Rezistă Villarreal presiunii, în cazul în care semifinala ajunge în prelungiri sau la penalty-uri?

Gică Craioveanu: Eu zic că da. Are jucători importanți, cu foarte multe meciuri tari la club sau națională. Nu se pune problema să nu reziste presiunii. O altă problemă e la Villarreal: oboseala. A jucat aproape meci de meci cu același 11 și e greu să recuperezi jucători.

E un complex al finalelor la Villarreal? De fiecare dată când au ajuns în semifinale în Europa au fost eliminați.

Gică Craioveanu: De asta îmi e un pic teamă. I-ar putea marca faptul că nu au intrat niciodată într-o finală și au jucat câteva semifinale. Cea mai importantă a fost chiar cu Arsenal, când Riquelme a ratat un penalty în minutul 90. Sper să se schimbe acest lucru azi și să ajungă pentru prima dată în istorie în finală. Ar fi importantă pentru club, dar mai ales pentru președintele Fernando Roig.

Despre cealaltă semifinală ce părere ai, mai are vreo șansă Roma să întoarcă rezultatul?

Gică Craioveanu: Roma are șanse doar să mai ia vreo 3 goluri. Este foarte greu să-i dai 4 goluri lui Manchester United, iar ea să nu marcheze. E o echipă cu un atac bun, rapid. Chiar cred că e imposibil să întoarcă rezultatul Roma.

Poate fi anunțul venirii lui Mourinho o motivație în plus pentru jucătorii Romei, să-i facă să-i demonstreze noului antrenor că merită luați în calcul?

Gică Craioveanu: Este posibil, dar dacă nu se va investi în jucători pot veni Mourinho, Guardiola și Pochettino pe bancă. Tot degeaba. Foarte greu dacă nu ai jucători care pot lupta pentru trofee, pentru titlul din Italia sau pentru cupele europene. „Mou” e un antrenor excelent, dar știți cum e: orice antrenor foarte bun are nevoie și de jucători excepționali.

Cavani a dat două goluri și 3 assisturi în tur. La 34 ani încă e un jucător de top.

Gică Craioveanu: Cavani e extraordinar. Foarte important pentru atacul lui Man United. Să nu uităm și că are servanți foarte buni. Jucătorii din linia a doua îl pun tot timpul în cea mai bună poziție de finalizare. Oricum, el a fost, este și va rămâne un „killer” în careu.

Azi ce SuperPariuri pui?

Gică Craioveanu: Villarreal o să ajungă sigur în finală. În celălalt meci cred că vor fi goluri multe, cel puțin 3. Sunt două echipe ofensive și deja nu se mai gândește nimeni să se apere.

Despre cealaltă semifinală ce părere ai, mai are vreo șansă Roma să întoarcă rezultatul?

Gică Craioveanu: Indiferent de adversarul din finală, Manchester United e favorită. Au o echipă puternică, cu fotbaliști obișnuiți să joace meciuri importante, cu trofeul pe masă. 

SuperPariurile sunt pe SuperSocial!

Descarcă aplicația Superbet unde poți găsi cele mai inspirate pariuri ale săptămânii, în singura rețea socială a pariorilor români. Intră pe SuperSocial și vezi cele mai populare bilete sau ce pariază ambasadorii Superbet: Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea sau cei mai buni jurnaliști sportivi din România! Urmărește pariurile lor și, dacă ai încredere în ele, joacă-le și tu cu o simplă apăsare a butonului „adaugă pe bilet”! Iar dacă vrei mai multe informații, fiecare meci are propria pagină de Chat, unde poți analiza și comenta evenimentul cu alți împătimiți ai sportului!

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează