GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Granzii împotriva nou-promovatelor. SuperOferta pentru meciurile de marţi din Premier League

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 13:23 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 13:24

Pedala de acceleraţie a fost apăsată în Premier League şi fotbalul englez este pregătit să intre într-o treaptă superioară. După preludiul numit Cupa Ligii Angliei, a venit şi Boxing Day, iar acum avem şi varianta extinsă. Descoperă oferta Superbet pentru meciurile din Premier League!

Nu ai cont? Bucură-te de SuperFotbal şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Chelsea, fără victorie din octombrie

Luna de miere a lui Graham Potter s-a încheiat foarte rapid. Chelsea poate s-a calificat de pe primul loc din grupa de Champions League, însă situaţia din campionat este una mult mai dificilă pentru londonezi. Ultimul triumf a venit la sfârşitul lui octombrie, iar „albaştrii” au trei înfrângeri la rând. 

Iar Bournemouth nu este o echipă uşoară, în ciuda statutului de nou-promovată. Echipa condusă de Gary O’Neil este la cinci puncte în spatele lui Chelsea, iar înainte de pauză a demonstrat că este o formaţie cu apetit ofensiv. Bournemouth a marcat opt goluri în ultimele trei meciuri de Premier League, la fel de multe ca în precedentele 11 partide.

Descoperă oferta pentru Chelsea – Bournemouth şi alege inspirat!

Toate meciurile din Premier League beneficiază de SuperPariuri! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

„Pădurarii” vin pe Old Trafford

O altă nou-promovată se ciocneşte cu unul dintre „coloşii” din Premier League. Nottingham Forest, echipă într-o situaţie disperată în comparaţie cu Bournemouth, alături de care a urcat din Championship, vine pe Old Trafford cu un bilanţ teribil în meciurile din deplasare. 

Nottingham este cea mai slabă echipă în deplasare din acest sezon de Premier League. „Pădurarii” nu au marcat în ultimele cinci partide departe de casă şi, mai mult, au un singur gol înscris în deplasare, autor fiind Brennan Johnson în egalul, 1-1, cu Everton.

Manchester United, în schimb, ţinteşte top patru, un obiectiv care poate părea doar un vis frumos după începutul slab de mandat al lui Erik ten Hag. Tehnicianul olandez a repus echipa pe picioare şi i-a revitalizat cariera lui Marcus Rashford, principalul om de gol al „diavolilor” în acest sezon. 

Descoperă oferta pentru Manchester United – Nottingham Forest şi alege inspirat!

Harta SuperJackpoturilor de Inimă Neagră din România! Superbet le-a dat pe toate în 2022

Supercâștig pentru un parior extrem de inspirat: cu doar 93.92 de lei, a pus mâna pe un milion!

Jackpotul istoric EGT s-a dat la Superbet! Cum e să câștigi 10.379.603,35 lei

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează