GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Gurița! Alegem următorul antrenor al României!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 20:46

Râdem, glumim, dar în final alegem corect și mergem la Euro!

Vine o vreme în viața unei echipe când trebuie să meargă mai departe. Sau Contra pleacă, jucătorii rămân, vorba suporterilor. Guriță a făcut lucruri bune la Națională și s-au văzut cu ochiul liber, dar probabil că e nevoie de ‘aer proaspăt’ la echipă, așa cum le place oamenilor din fotbal să motiveze deciziile radicale atunci când obiectivele devin regrete.

Pentru că am fost și pentru că vom fi alături de echipa României, ne-am gândit să punem în oferta noastră cote pentru viitorul antrenor al Naționalei. Avem Hagi, avem Rădoi, avem Petrescu, avem și propuneri care nu v-ar fi trecut pentru nimic în lume prin cap. Sunt aceste propuneri nebune soluții pentru acest moment de criză dinaintea barajului pentru Euro? Dacă un comediant a devenit președinte în Ucraina și dacă un actor care a apărut 3 secunde în Singur Acasă a devenit președintele SUA, e loc pentru orice. Rămâne să vedem dacă FRF pleacă urechea la ideile noastre sau dacă o să meargă pe unul dintre numele clasice din oferta noastră. 

Detalii pe efortuna.ro/pariuri-online/antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează