GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

În sfârșit: cotele care te scot din casă!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 17:08

Ca să fie bine, să nu fie rău, a venit momentul să pariezi pe viitorul tău! Casa Pariurilor aduce pentru jucători pariul momentului: cote pe candidații alegerilor prezidențiale 2019.

Pentru că, după cum se poate observa deja de ani buni, românii se lenevesc atunci când vine vorba de prezența la vot, noul tip de pariu Casa vine cu un scop în plus: să îi scoată pe jucători (și nu numai)… din casă. Prim mesaje de comunicare subtile, care amestecă trimiterile către candidați cu specificul sportiv, Casa Pariurilor încearcă să ofere un tip nou de pariu, dar și să reamintească românilor de importanța votului lor.

Pe site-ul Casa Pariurilor și pe aplicația mobilă jucătorii pot descoperi acum cotele oferite pentru primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 pentru candidații Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu, Kelemen Hunor, Ramona Ioana Bruynssels, Cătălin Ivan, Alexandru Cumpănașu și Viorel Cataramă.

Cotele oferite de Casa Pariurilor pentru Prezidențiale sunt din cele mai variate: de la 1,25 până la 700,00 sau chiar 999,00. Vă lăsăm pe fiecare în parte să ghiciți ce cotă aparține cărui candidat. Alte tipuri de pariuri oferite pentru Turul I sunt: Câștigători, Duel voturi, Procentaj prezență, Procentaj candidat și Cine ajunge în Turul 2.

Nouțățile toamnei în Casa Pariurilor: cote prezidențiale. Pariază. Dar mai ales, votează!

Pariază pe alegerile prezidențiale!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  03 Noiembrie 2019, 11:14

Votul românilor nu contează! Nu fiți fățarnici! Cat timp voturile se centralizează prin transmisii speciale, nimic NU MAI ȚINE DE DEMOCRAȚIE!! Amintiți-vă de Băsescu, europarlamentare, sau de USR! România trebuie sa fie DOAR O COLONIE! De-aia nu vin romanii la vot! mai bine întrebați-vă de ce trădează unii așa ușor acest popor și această țară!!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează