GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Înscrie-te acum la casting și câștigă quiz show-ul Mondial în familie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 14:10 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 14:10

Mai sunt fix două luni până la startul Mondialului din Qatar, competiție la care poți fi prezent alături de perechea ta!

Înscrie-te acum la castingul pentru quizul Mondial în familie și poți câștiga un premiu garantat, dacă tu și perechea ta veți fi una dintre cele 32 de echipe selectate să participe la competiția în care marele premiu e o excursie pentru voi doi în Qatar, cu acces la evenimentul care adună cele mai valoroase 32 de naționale ale lumii, o dată la 4 ani.

Acum e special pentru că e prima oară în istoria de 92 de ani a Mondialului când competiția se va desfășura iarna și e superspecial fiindcă e prima oară când tu și partenera/partenerul tău de viață puteți deveni echipa campioană mondială a familiilor!

Ai făcut mereu senzație la ieșirile cu prietenii când cunoștințele tale despre fotbal au fascinat gașca. Acum, ele îți pot aduce în palmaresul de suporter calificarea la Mondial în familie, quizul în care obții biletele pentru Qatar ’22, cel mai așteptat Mondial din istorie.

Înscrie-te chiar acum aici, înainte să se completeze tabloul cu 32 de perechi/famiilii calificate: tvr.ro/mondialinfamilie

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează