GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Inspiraţie pentru SuperBilete: Descoperă oferta cu meciurile din Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 12:41 / Actualizat joi, 18 august 2022 12:41

Ziua de joi este una aglomerată, dar în cel mai bun sens al cuvântului pentru cei care urmăresc cu emoţie meciurile din cupele europene. Dacă echipele din SuperLiga au pus monopol pe ziua de Conference League, în Europa League ne uităm cu nostalgie la momentele în care România trimitea mai multe echipe în grupele competiţiei. Însă prima manşă a meciurilor din play-off-ul Europa League este o altă oportunitate de „înverzit” bilete. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Grosul meciurilor din play-off-ul Europa League este de la ora 20:00. Sheriff Tiraspol a fost forţată să renunţe la visul grupelor Ligii Campionilor, dar campioana Republicii Moldova se va capacita şi în acest an să ofere noi minuni, de data asta în a doua competiţie intercluburi de pe „bătrânul continent”. Adversara moldovenilor estePyunik Yerevan, echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj din Liga Campionilor. Între timp, armenii au fost la rândul lor eliminaţi de Steaua Roşie Belgrad, o mai veche cunoştinţă a CFR-ului. 

Malmo, care a fost eliminată surprinzător din Liga Campionilor de Zalgiris, s-a obişnuit deja cu gândul că în acest sezon Europa League este apogeul pe care îl poate atinge la nivel de cupă europeană. Suedezii au eliminat-o pe Dudelange în turul trei, iar în play-off se va lupta cu turcii de la Sivasspor pentru un loc în grupele competiţiei. Sivasspor este câştigătoarea Cupei Turciei şi îl are în lot pe Max Gradel, fost jucător la formaţii precum Bournemouth sau Toulouse. 

Descoperă oferta de SuperPariuri şi pariuri speciale pentru meciurile din Europa League şi alege-ţi favoritele!

FC Zurich, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor de Qarabag, şi-a setat ca obiectiv eliminarea echipelor britanice. A început această cursă cu Linfield, din Irlanda de Nord, ca primă victimă, iar în play-off va sta faţă în faţă cu Hearts, din Scoţia, echipa veteranului Craig Gordon, fost portar la Sunderland şi Celtic. 

Tot de la ora 20:00 este programat şi un duel mediteranean, între Apollon Limassol şi Olympiacos, echipă venită din Liga Campionilor. De la 21:30 intră în acţiune o altă echipă din Cipru, Omonia Nicosia, care tocmai a pierdut Supercupa Ciprului împotriva mai sus menţionatei Apollon. 

Meciul serii, cel mai probabil, este cel care va începe şi cel mai târziu. Austria Viena o întâlneşte pe teren propriu pe Fenerbahce, echipa trimisă de Mircea Lucescu în Europa League. 

Toate meciurile din Europa League beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

Eriksen a revenit din iad ca să devină ”diavol”! Sterling e pe fărașul lui Pep, dar în drum spre Chelsea

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează