GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Învață cum să joci mai bine în echipă de la Lucy Adams, fost HR Manager BBC

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 16:34

Jobul tău în 2020 nu este doar despre a-ți face treaba bine, pe bucata ta, ci și despre cum lucrezi în echipă pentru a avea rezultate. La fel ca în fotbal. Fiecare pasă contează și te aduce mai aproape de golul câștigător. 

Și nu poți juca cu privirea la tabela de scor. Este nevoie să stabilești o relație cu ceilalți jucători, să te înțelegi din priviri și, împreună cu ei, să conduceți meciul spre rezultatul dorit. Aceeași abordare ar trebui să o ai și la job, iar acum ai și susținători. Lucy Adams, fost HR Manager BBC, vine în România la LEAP (cel mai mare festival dedicat echipelor și liderilor, care va avea loc pe 27 februarie) pentru arăta cât de importantă este umanizarea relațiilor în companii. 


Cât de importantă este relația cu jucătorii, dar și cu antrenorii de la job

 

LEAP este prima ediție a unei conferințe internaționale organizată în România de eJobs și Târgul de Cariere, dedicată specialiștilor în resurse umane, managerilor, antreprenorilor și profesioniștilor din orice domeniu. Vei asista la prezentări ale unor specialiști internaționali cu experiență vastă nu doar în industria pe care o reprezintă, ci și în sectoare conexe. 

Lucy Adams a jucat timp de 10 ani rolul de HR Manager pentru companii din industrii diferite, de la servicii, la juridic și media. S-a lovit însă de reguli învechite ale jocului și și-a dorit să dribleze diferit. Așa că în 2014 a pornit pe drumul antreprenoriatului și și-a format propria echipă, Disruptive HR. Aici îmbină expertiza sa strategică și operațională cu o abordare nouă, dar practică. Lucy își propune să arate cât de important este să jucăm în echipă la job, să construim relații cu liderii și coechipierii pentru a trece mai ușor peste schimbările din piața muncii. Pentru lideri chiar a pregătit o sesiune de antrenament în care le va arăta cum să-și regândească strategia și stilul de coordonare al oamenilor, mizând mult pe cunoașterea fiecărui membru al echipei.

Află de la Lucy Adams cum se schimbă regulile jocului la job în 2020 și cum ar trebui să driblezi astfel încât să rămâi în teren:  

Care crezi că este rolul jocului în mediul corporate?

Cred că este vital să stimulezi inovația și creșterea, oamenii trebuie să aibă ocazia să experimenteze, să încerce lucruri noi și să se bucure de energia respectivă. Din păcate, uneori încercăm să forțăm jocul, să-l impunem oamenilor ca „distracție organizată” și asta nu este o idee bună!

Ce ar putea perturba locul de muncă în anii următori?

  • Economia de tip „gig” sau de sharing (munca oricând, de oriunde, la cerere,  n.r. tip Uber) și tehnologia vor influența locurile de muncă tradiționale. Acesta vor arăta și se vor simți foarte diferit.
  • AI și modul în care va schimba și, să sperăm, va îmbunătăți experiența angajaților.
  • Lucrul flexibil, de la distanță și virtual va transforma natura echipelor, leadership-ul și noțiunea de loc de muncă.

Ce poate face un manager atunci când există o diferență considerabilă de vârstă între membrii echipei?

Cred că managerii trebuie să-și asume că oamenii sunt la fel doar dacă sunt de aceeași vârstă. Important este să înțeleagă diferențele dintre ei, ca oameni, și nu doar cele dintre categorii de vârstă. Să înțeleagă că au personalități diferite, că sunt introvertiți sau extrovertiți, ce îi motivează, ce stil de management le place și cum preferă să se comunice cu ei. Dacă managerul are această perspectivă și înțelegere, el poate încerca stiluri diferite de leadership pentru a răspunde nevoilor lor diferite.

Cum arată un angajator atractiv în 2020?

Onestitatea și integritatea sunt importante în a atrage talentele. Nu te prefaci că ești ceva ce nu ești. Claritatea, de asemenea, este importantă. Să arăți ce faci, despre ce este business-ul tău și să ai un scop. Feedback-ul pozitiv pe site-uri de socializare contează mult. Angajații sunt, de asemenea, o parte vitală a poveștii de brand. 

20% reducere la LEAP

LEAP va avea loc pe 27 februarie 2020 în cadrul Face Convention Center. Vei avea ocazia de a cunoaște jucători din industrii diferite și de a face schimb de experiență. Rezervă-ți încă de acum locul și profită de reducerea de 20%. Află mai multe pe 

leap.ro  

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close