GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Joacă pe meciurile din preliminariile 2020 și ai câștiguri garantate!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 18:29

Naționala României are de trecut "dubla" cu Feroe și Norvegia în drumul spre Euro 2020. Revin preliminariile, emoțiile și pasiunea pentru echipele naționale.

Trăiește meciurile la intensitate maximă în perioada 10-15 octombrie și ai premii garantate. Joacă în fiecare zi pe efortuna.ro, exclusiv pe meciurile de fotbal din preliminariile Euro 2020 și ai 30 de lei bonus.

Miza minimă pe bilet trebuie să fie de 10 lei, iar cota de cel puțin 1.5. Promoția este valabilă doar pentru pariurile prematch. Analizează bine partidele sau mergi pe instinctul tău de jucător și ai bonusul garantat.

Joacă ACUM!

Extracâștiguri la pariuri LIVE

Dacă îți plac pariurile LIVE, meciurile din preliminarii sunt foarte provocatoare. Iar Fortuna îți premiază pasiunea. În perioada 10-15 octombrie, toate pariurile LIVE vin cu bonusuri. 

Joacă bilete cu minimum 3 selecții și adaugă-ți bonusul din secțiunea de pariuri LIVE. Ai 15% bonus cu 3 selecții pe bilet, 25% cu 4 evenimente și 35% bonus dacă ai ales 5 selecții.

La Fortuna, nu "scapi" fără bonus. Susține-i pe tricolori și mergi pe profit spre Euro 2020!

Joacă ACUM LIVE!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează