GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Joburi secundare în timpul pandemiei: avantajele Uber pentru șoferi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:21 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:21

În ultimii doi ani, pandemia a avut un impact semnificativ asupra economiei, atât la nivel internațional, cât și la nivel personal. Pentru unii, găsirea unei soluții prin care să-și rotunjească veniturile a devenit o necesitate. Cu toate acestea, timpul este o resursă importantă și mulți apelează la soluții care le permit să își facă singuri programul. De aceea, din ce în ce mai mulți oameni  se orientează către aplicații de ridesharing precum Uber pentru a se bucura de flexibilitate în timp ce își ating obiectivele financiare.

Viața de antreprenor 

În contextul unui peisaj economic marcat de instabilitate, antreprenoriatul poate fi privit ca un risc. Totuși, practicarea unei activități relaxante, precum condusul, poate deveni soluția de a-ți crește sursele de venit.

Rețeta succesului începe cu decizia simplă de a utiliza tehnologia care îți permite să-ți administrezi propriul timp. Următorul pas este găsirea unui partener licențiat, obținerea unei copii conforme pentru mașină, a certificatului profesional pentru condus și a ecusoanelor pentru transportul alternativ. Procedurile și formalitățile pot dura între 2 și 4 săptămâni, iar în final devii propriul tău șef, cu posibilitatea de a transforma obiectivele în realitate: achiziționarea unei mașini noi sau plecarea într-o nouă vacanță.

În plus, șoferii care își doresc să exceleze în munca lor se pot alătura programului Uber Pro. Printre beneficiile adiționale Uber Pro se numără reduceri speciale pentru combustibil și servicii de curățare a mașinii, soluții optimizate pentru RCA, acces la opțiunea care evidențiază zonele cu cerere crescută în aplicația Uber, dar și informații suplimentare despre curse, precum distanța și durata, înainte de acceptarea și preluarea acestora. Șoferii Uber Pro au un rating mediu de 4,98 în aplicație, având în vedere faptul că pasagerii îi complimentează pentru conversații plăcute, muzică bună, dar și mașini curate și bine întreținute.

Avantajul flexibilității

Programul tradițional de la 9 la 6 poate părea epuizant, dar asta nu pare să fie o dificultate pentru șoferii care folosesc aplicația, pentru că utilizarea Uber presupune alegerea intervalului de timp în care să conducă, pentru cât timp au nevoie. Logarea în aplicație și condusul după orele clasice de muncă este o soluție pentru mulți, de vreme ce își pot organiza timpul după bunul plac, aspect valabil și pentru cei care aleg să conducă full time. Șoferii afirmă că aleg Uber pentru că i-a ajutat în atingerea unor obiective financiare pe termen scurt, i-a ajutat să economisească pentru concedii, mobilier și electrocasnice noi, dar și în situații de urgență, toate acestea datorită programului flexibil. 

Un hobby ca sursă de venit

Pandemia a produs mari schimbări asupra felului în care cunoaștem noi oameni, dar și a modului în care interacționăm cu aceștia. Dacă în trecut barmanii erau „cei mai buni psihologi”, nimic nu se compară cu împărtășirea poveștilor de viață cu șoferii prietenoși de Uber, care și-au construit o reputație prin a da sfaturi bune, așa cum aflăm din multe postări de pe rețelele de socializare.

Conversațiile plăcute, interacțiunea constantă cu oameni noi, dar și descoperirea poveștilor de viață ale acestora sunt doar câteva dintre lucrurile care le aduc o satisfacție acelora care aleg să-și transforme hobby-ul într-un job, conducând prin orașul pe care îl numesc „acasă”.

Feedback direct de la clienți

Șoferii primesc complimente pentru multe aspecte unice, specifice fiecăruia. Pasagerii au posibilitatea de a lăsa feedback direct în aplicație după cursă. Printre complimentele pe care șoferii le primesc se numără „cea mai amuzantă conversație” sau „cea mai cool mașină pe care am văzut-o”, motive pentru care șoferii ajung acasă cu un zâmbet pe buze.

Indiferent de ce alegi să faci pentru a-ți rotunji veniturile sau pentru a găsi o alternativă flexibilă la programul obișnuit de joburi de la 9 la 6, Uber este o modalitate bună prin care poți deveni propriul tău șef și a-ți urma propria direcție.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  17 Ianuarie 2022, 19:55

Uber niste tepari in toata regula fura soferii fura si clientii fugiti de ei !!

2368213456544594
Manea Florin  •  12 Ianuarie 2022, 18:41

Nu mai faceți reclama.......auzi la ei ,masina noua......pai bai băieți......nu ramai cu 40 la suta din banii care ii câștigi din curse,cum va da vouă cu profit???Sa alergi ca un strigoi dupa curse de 10 lei,asta da afacere de succes!

10153774890718189
Razvan Drideanu  •  12 Ianuarie 2022, 15:01

"practicarea unei activități relaxante, precum condusul"... trebuie sa recunosc, condusul in traficul bucurestean este una din activitatile foarte relaxante

Vezi toate comentariile (3)
Comentează