GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

La MaxBet.ro se numără cele mai tari sloturi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2023 15:31 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 16:44

Doar la MaxBet.ro ai asigurată o experiență la Alt Nivel lună de lună! De aceea, ne extindem portofoliul constant cu cele mai noi titluri de la furnizori de top. Pe lângă promoțiile zilnice și turneele săptămânale, în Martie îți punem la dispoziție sloturi noi precum: 50 Red Hot 7 Clover Link (Greentube), Lucky Lady's Charm deluxe 10: Win Ways Ante Bet + Buy Bonus (Greentube), Pilgrim of Dead (Play n Go), Fire Spell (Synot) și Wild Dealer (Skywind). 

Așa cum te-am obișnuit, vrem să ai parte de cea mai bună experiență de joc la doar un click distanță. Testează-ți strategiile cu cele cinci noi apariții despre care vom vorbi în continuare și cu siguranță îți vei găsi preferatul:

50 Red Hot 7 Clover Link

Jocul te întâmpină cu 5 role, fiecare prezentând câte 3 simboluri și 50 de linii de câștig. Când 3 sau mai multe simboluri aterizează pe o linie, se declanșează un câștig. Cu simbolul Wild și simbolul Scatter ai în mânecă 2 ași fierbinți care pot schimba jocul în avantajul tău. Clasicele simboluri cu struguri, pepeni, prune, lămâi, portocale și cireșe își fac simțită prezența și în 50 Red Hot 7 Clover Link. De asemenea, cele 3 simboluri speciale 7 (Wild), Star (Scatter) și Cloverleaf (Scatter) fac o combinație câștigătoare: Wild-ul acționează ca Joker al jocului și completează câștigurile de linie regulate. Steaua Scatter declanșează câștiguri în orice poziție pe role. Cinci sau mai multe frunze de trifoi declanșează funcția Clover Link. Mai mult, frunzele speciale de trifoi îți oferă șansa de a pune mâna pe 2 Jackpot-uri.

Lucky Lady's Charm deluxe 10: Win Ways Ante Bet + Buy Bonus

Ești fan al sloturilor neobișnuite sau visezi la premii fabuloase? Atunci slotul Lucky Lady's Charm deluxe 10: Win Ways Ante Bet + Buy Bonus te va impresiona cu 10 role, o temă magică și câștiguri pe măsură. În noua versiune a jocului, au apărut îmbunătățiri ale mizei Ante Bet și funcția de Cumpără Bonus. În plus, poți urmări cum cele 2 seturi de ferestre pot declanșa câștiguri utilizând sistemul Win Ways™. Nu contează dacă ești un jucător începător sau experimentat, poți alege diferite niveluri de dificultate.

Pilgrim of Dead

Bazat pe populara temă egipteană, slotul Pilgrim of Dead prezintă un pelerin în căutarea secretelor din Cartea Vieții. Mai multe simboluri Wild Scatter pe o linie, poate plăti de 5X, 50X, 200X și respectiv 1000X pariul. În plus, se activează și funcția de rotiri gratuite, unde poți fi răsplătit cu până la 30 rotiri gratuite. O realizare este faptul că simbolul special de expansiune al jocului este lipicios atunci când aterizează, iar acest lucru creează un nou nivel de emoție, deoarece poți obține sume impresionante.

Fire Spell

Cu slotul Fire Spell devii alchimist cu grila de 5x3 de si transformi elementele bonus în rotiri gratuite cu Wild-uri explozive. Acesta este reprezentat de litera “W” care înlocuiește simbolurile obișnuite și plătește de la 5x până la 150x miza ta când îți pică de cel puțin de 3 ori. Inelul verde, clepsidra, poțiunea și cartea de vrăji sunt simbolurile cu câștiguri mari care îți oferă un câștig de până la 80x miza atunci când nimerești până la cinci dintre ele. În plus, simbolul Bonus declanșează rotirile gratuite.

Wild Dealer

Jocul are un mecanism clasic, unde ai 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată. Simbolurile de bază sunt cireșele, lămâile, portocalele, prunele, pepenii verzi, o pictogramă BAR, un clopot albastru, un 7 mare și o stea, iar cele speciale sunt Free Spins și Wild. Când 3 simboluri Free Spins cad oriunde pe rolele 2, 3 și 4, funcția cu același nume va fi activată și poți primi până la 12 rotiri gratuite. În plus, poți câștiga de până la 250x miza ta.

Meriți să te distrezi la Alt Nivel

Fii la curent cu toate noutățile în materie de online cazino, de la promoții zilnice, la Misiuni și Turnee săptămânale! Joacă online pe MaxBet.ro, de oriunde ai fi, peste 2.000 sloturi și fii cu ochii pe noi, pentru că expansiunea continuă! Distrează-te responsabil și prinde spinul norocos!

Vezi toate știrile Maxbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează