GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lăsați fotbalul să vină la voi. Cote nebune pentru cele mai frumoase campionate din lume

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 17:50 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 17:50

Acum câteva săptămâni vorbeam despre finalul plin de viață din aceste campionate. În ultimele etape încă se trăgea tare de tot pentru un loc de UCL, UEL sau de rămânere în prima divizie. Lupta era ca la început. În Anglia aveai 5 echipe care după un singur meci puteau să viseze la UCL sau să nu ia nimic. Nimic nu se pierdea din spectacol, totul se transforma în dramă, lacrimi de bucurie și de oftică pentru rateurile la mustață. 

Acum o luăm de la capăt. Sute de meciuri superbe pentru sute de milioane de suporteri minunați. Fotbalul cu de toate e din nou aici. La Liga și Premier League reîncep în acest wekeend, cu mici amânări de nevoie. O să vedem Arsenal, o să vedem Liverpool, Tottenham și Chelsea în Premier League. Așa cum știți, într-un campionat precum al Angliei, orice jumătate de punct contează. Sezonul trecut chiar a fost un accident că diferența dintre Liverpool și City în clasament a fost ca de la cer la pământ. După 30 de ani, Liverpool a luat din nou Premier League.

La Liga începe și ea mândră, dar cu două amânări importante, ale chiar Barcelonei și Realului. Ambele aveau acasă. Meciul Barcei era probabil cel mai așteptat. Toți ne-am fi dorit să vedem continuarea filmului Messi. Să vedem cum va juca cel mai fandosit fotbalist de pe Pământ. După ce ne-a ținut în loc zile bune pentru niște capricii, Messi are obligația să arate din nou fotbalul care l-a făcut cel mai mare din istorie. Zicem noi. 

În La Liga se vor juca însă toate celelalte meciuri, inclusiv cele de acasă ale lui Villareal și al Valenciei.

Avem deci un weekend greu, în care vom schimba de pe un canal pe altul ca să vedem scorurile și dacă ne-au ieșit pronosticurile. Pentru Premier League aveti aici cele mai bune și nebune cote. Și pentru meciurile din prima etapă, și pentru clasare finală sau golgheter și alte pariuri speciale.

La Liga vine și ea cu cote la fel de nebune pe Fortuna. Dacă tot nu joacă Messi, să fim noi acei Messi ai câștigurilor din acest weekend cu mai mult fotbal decât putem duce. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  14 Septembrie 2020, 01:54

www︆︆.︆︆ambrosity︆.︆︆com - Aici fette1e fac cunnoștință cu băiettii și nu invers

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close