GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool – Chelsea: „Cormoranii” nu au pierdut de 56 de meciuri pe Anfield! Le opresc „The Blues” această SuperSerie?

FC Liverpool - Chelsea
FC Liverpool - Chelsea

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 17:30 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 17:40

Liverpool și Chelsea închid astăzi, de la ora 22:15, penultima etapă din Premier League. Este un joc cu miză în primul rând pentru formația londoneză, care mai trebuie să lupte pentru o calificare în Liga Campionilor. La Superbet, în secțiunea Pariuri Speciale poți miza, printre altele, pe marcatorii din meci, pe total goluri, cartonașe sau cornere, pe intervalul primului gol, felul în care se marchează sau pe scor corect oricând în timpul meciului. Ai aici oferta completă pentru Pariurile Speciale de la Liverpool – Chelsea.

LIVERPOOL ȚINE LA RECORDUL PE ANFIELD

Liverpool este campioană a Angliei de câteva etape bune, iar din acest motiv nu a mai reușit să mențină același tonus în cele mai recente partide. În ultimele cinci partide, „cormoranii” au pierdut nu mai puțin de opt puncte, după 0-4 cu Manchester City, 1-1 cu Burnley și 1-2 cu Arsenal, adică mai mult decât în restul de 31 de partide. Până în momentul în care au devenit campioni din punct de vedere matematic au lăsat pe drum numai șapte puncte.După eșecul de săptămâna trecută, pentru Jurgen Klopp & Co a devenit clar că nu mai pot atinge 100 de puncte la sfârșitul sezonului. Liverpool este la 93 de puncte, iar după partida cu Chelsea va mai avea o întâlnire în deplasare cu Newcastle.

Totuși, pentru gazde este important cum va termina pe Anfield. Liverpool este singura echipă neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, singurele puncte fiind cedate după acel egal cu Burnley. „Cormoranii” au ajuns astfel la un record impresionant de 56 de partide fără înfrângere în propriul fief. Din acest motiv este posibil ca Jurgen Klopp să trimită în teren și o echipă apropiată de cea ideală, minus căpitanul Henderson, accidentat. Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit!

CHELSEA ESTE ÎN LIGA CAMPIONILOR CU O VICTORIE

Chelsea a fost o echipă a contrastelor în acest sezon, inclusiv în ultima perioadă. Trupa lui Frank Lampard a arătat pe parcurs că poate să câștige cu oricine, dar în același timp să și piardă cu orice echipă, indiferent de forma sportivă, poziția în clasament sau statistica meciurilor directe.

Duminică, londonezii s-au calificat în finala FA Cup, după o partidă excepțională cu Manchester United, câștigată cu scorul de 3-1. Evoluția a fost peste acea victorie cu Manchester City din campionat cu 2-1, înregistrată la finalul lunii iunie. Între aceste întâlniri, Chelsea a pierdut cu West Ham (2-3) și Sheffield United (0-3). Acesta este și motivul pentru care gruparea de pe Stamford Bridge nu are încă asigurat locul pentru viitorul sezon al Ligii Campionilor.

Partida de pe Anfield nu este decisivă pentru Chelsea. „Albaștriii” au un punct peste Leicester (locul 4), care a jucat deja în această rundă. Dar băieții lui Frank Lampard pot spulbera toate emoțiile de acum, fără a mai aștepta partida din ultima rundă cu Wolverhampton, poate la fel de dificilă precum și cea cu Liverpool. Cu un succes, locul în Top 4 este asigurat și, cine știe, chiar și poziția pe podium la finalul sezonului.

Nerefăcut, Kante nu a fost forțat în meciul din FA Cup, dar Lampard speră ca francezul să poată fi utilizat mai multe minute cu Liverpool. Pulisic, Kepa și Abraham, rămași rezerve cu Manchester United, au șanse bune de a fi titularizați cu această ocazie.

CHELSEA, O ECHIPĂ GREU DE BĂTUT PE ANFIELD

Liverpool și Chelsea s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon. În campionat, „cormoranii” s-au impus într-un meci intens cu scorul de 2-1. Londonezii s-au revanșat în FA Cup, în optimile de finală, când au câștigat cu 2-0. Klopp nu a pus însă o miză deosebită pe acea partidă, drept dovadă că a trimis o echipă mixtă în teren, titulari plus rezerve.Urmărind puțin istoricul jocurilor directe pe Anfield, observăm că Liverpool a avut mai tot timpul dificultăți în ultimii ani. Gazdele au ajuns la 56 de meciuri de invincibilitate pe legendara arenă, dar Chelsea este echipa pe care au învins-o cel mai rar. De fapt, o singură dată în ultimele șapte partide disputate în campionat, chiar în sezonul trecut, cu 2-0. Cele mai multe jocuri din această perioadă – patru la număr – s-au terminat la egalitate. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România.

Cinci din precedentele șase meciuri directe pe „Anfield” s-au terminat cu under 2,5 goluriCu 33 de goluri primite, Chelsea are cea mai slabă apărare din Premier League dintre primele 10 echipe clasate Liverpool, în schimb, are cea mai bună „defensivă” în jocurile de pe teren propriu, cu 16 goluri primite.

REGĂSEȘTI PARIUL ÎN AGENȚIILE SUPERBET!

Vara stăm mai mult afară pentru a respira aer curat, iar pariorii Superbet au primit o gură suplimentară de oxigen. Pentru biletele lor plasate în agenții, casa de pariuri numărul 1 din România a reintrodus, la cererea jucătorilor, Pariul Șansă. Această opțiune îți permite ca, dacă pierzi un singur meci de pe bilet, să încasezi 10% din suma care îți rămâne, după ce împarți la cota pierdută. În ceea ce privește eligibilitatea biletelor, nu s-a schimbat mare lucru. E nevoie doar de minimum 11 meciuri pe bilet, toate cu cote de la 1,30 în sus. Vino în agenții și creează în siguranță biletele tale câștigătoare, acum cu o variantă salvatoare în plus: Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEȘTE ȘI: 

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

WBA trebuie s-o învingă pe QPR pentru a promova direct. Brentford speră ca Albionul să piardă, iar Fulham așteaptă gafele ambelor!

Finala Cupei se joacă azi! Vezi acum cotele mărite și plasează SuperBilete!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează