GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Luptă aprigă pentru play-off și derby pentru fotoliul de lider în prima etapă din Liga 1 după pauza de iarnă

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 17:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 17:06

Se anunță un weekend incendiar în etapa ce relansează campionatul după o pauză de exact o lună de zile! 

Pe Betano te așteaptă Misiunea de Fotbal, MegaCote, Bet Builder, Asigurare VAR, Betano Avantaj(Avans 2 Golur) și multe altele pentru toate meciurile din Liga 1! 

FCSB sau Universitatea Craiova? Farul sau CFR Cluj? Cine va triumfa la finele sezonului regular? Indiferent pe cine susții, pariază pe Betano și profită de ofertele pe care ți le-am pregătit! 

SEPSI ARE NEVOIE DE PUNCT(E) ÎN GIULEȘTI!

Prologul etapei este reprezentat de duelul din această seară dintre Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe. Cele 2 combatante sunt despărțite de 6 puncte în clasament, iar covăsnenii pot pierde locul din playoff dacă nu obține măcar un punct în infernul din Giulești

De cealaltă parte, Rapid se poate apropia la 4 puncte de fotoliul de lider ocupat de Farul în acest moment, în eventualitatea unui succes împotriva formației lui Bergodi. Este de reținut însă că giuleștenii vor înfrunta cea mai eficientă apărare din Liga 1, covăsnenii primind doar 17 goluri în 21 de runde.

Cum arată cota de 14.00 alcătuită cu Bet Builder pentru meciul primei zile de Liga 1?

  • Rezultat Final / Rapid - 2.95
  • Ambele Echipe Marchează - 1.88
  • Peste 5.5 Cartonașe - 2.15

    COTĂ TOTALĂ - 14.00

Misiunea de Fotbal de pe Betano te provoacă în fiecare weekend să pariezi pe cele mai tari evenimente! Pariezi minim 60 Lei pe meciurile de fotbal din weekend (minimum 4 selecții, minimum 1.50/selecție, minimum 20 Lei/fotbal) și câștigă un Pariu Gratuit de 20 Lei fără condiții de rulaj pentru și mai multă acțiune! 

FCSB ȘI CRAIOVA, FAVORITE LA VICTORIE

Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul celor de la FC Botoșani, formație ce este mai presată de grijile retrogradării decât de accederea în playoff. 

Oltenii nu au mai câștigat pe terenul lui FC Botoșani de exact 2 ani de zile, iar momentul pare mai prielnic ca oricând având în vedere forma slabă pe care o traversează moldovenii.

FCSB merge la Sibiu duminică pentru duelul cu revelația Hermannstadt. Sibienii au încheiat anul 2022 cu 2 victorii uriașe, împotriva echipelor care se luptă pentru prima poziție Farul și CFR Cluj.

În meciul din turul campionatului, roș-albaștrii nu au reușit să treacă de formația lui Măldărășanu pe Arena Națională, rezultatul final fiind un spectaculos 2-2.

Cu Betano Avantaj câștigi înainte de finalul partidei! Dacă favoriții tăi se distanțează la 2 goluri pe tabelă, pronosticul tău este verde indiferent de rezultatul final al partidei! 

ETAPA SE ÎNCHEIE CU UN DERBY PENTRU PRIMUL LOC

Farul și CFR Cluj se întâlnesc luni în ultima partidă a rundei. Formațiile conduse de fostele glorii ale naționalei, Gică Hagi și Dan Petrescu, sunt despărțite de un singur punct în clasament, constănțenii ocupând în acest moment fotoliul de lider.

Formația lui Hagi are doar 2 victorii în ultimele 5 runde, pierzând considerabil din avansul pe care îl avea față de urmăritoare. 

De partea cealaltă, CFR Cluj vine după o înfrângere dureroasă în fața celor de la Hermannstadt pe teren propriu, insucces în urma căruia feroviarii au ratat preluarea primei poziții a clasamentului.

Pe cine pariezi în duelul pentru prima poziție?

Cu toții am așteptat arbitrajul video în Liga 1, dar acesta poate fi cu adevărat o pacoste atunci când pariezi. Asigurarea VAR de pe Betano însă vine în sprijinul pariorilor. Dacă ai pariat pe jucătorul favorit din Liga 1 că marchează, iar golul acestuia este anulat de VAR, pronosticul tău rămâne verde! Pariază acum și susține-ți favoriții pe Betano! 

MINGEA ESTE ÎN TERENUL TĂU LA AUSTRALIAN OPEN Pariu Gratuit fără condiții de rulaj, zilnic, timp de 7 zile

Betano te invită să cunoști pirații din Casino Backstage!

Vezi toate știrile Betano

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează