GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Maratonul pentru titlu continuă! CFR și FCSB vin cu SuperPariuri!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 15:46 / Actualizat luni, 10 mai 2021 15:46

Ne apropiem de sprintul final al acestui sezon, însă până atunci, ne înarmăm cu ponturi, statistici și voie bună pentru SuperMeciurile de azi. Ai nevoie de curaj, dorință și câteva bilete bine plasate pentru a începe cu dreptul această săptămână, așa că aruncă o privire peste ultimele prestații ale pretendentelor la titlu și mizează pe favoritele tale din meciurile zilei. Veștile bune te așteaptă! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și hai să spargem gheața cu câteva bilete!

FCSB cere un pariu pe cartonașe!

Finanțatorul echipei, Gigi Becali, a declarat în urmă cu câteva zile că echipa sa va fi campioană. Greu de prezis încă, mai ales că diferența între FCSB și liderul CFR este destul de mică. Spusele acestuia au și un sâmbure de adevăr, FCSB ar putea fi campioană la încasat cartonașe galbene. În ultimele 5 meciuri, FCSB are o medie de peste 4.5 galbene în fiecare meci, ceea ce înseamnă că un pariu pe cartonașe s-ar potrivi ca o mănușă pentru duelul de azi disputat împotriva Academicienilor de la Clinceni. În același ton, putem vorbi și de șansele imense ale feroviarilor să marcheze. Deși CFR n-a înscris mai mult de 2 goluri în ultimele 5 etape, a completat tabela de marcaj cu minim o reușită în fiecare meci, fapt care mărește exponențial șansele ca gazdele să marcheze minim un gol și în meciul cu Sepsi. Formația antrenată de Leo Grozavu știe să se apere, însă jucătorii clujeni au nevoie de o victorie în acest meci cu orice preț. Golurile și cartonașele promit mult în această etapă, vezi aici oferta de pariuri și pune un bilet pe favoritele tale!

Susține-ți marcatorii cu un SuperBilet!

În ultimul duel avut împotriva academicienilor, Florinel Tănase a fost omul meciului de departe. A înscris de două ori în poarta apărată de Vâlceanu și și-a consolidat și mai bine poziția de golgheter în clasament. Cu 22 de reușite, Florinel Tănase e favorit să marcheze și în meciul de azi, însă totul ține de voința sa dacă va repeta isprava de luna trecută. 

În tabăra CFR-iștilor, Deac e favorit să înscrie și în acest meci, fiind cel mai bun marcator din lotul ardelenilor. Veteran în liga 1 și în lotul clujenilor, Ciprian Deac trage tare să-l depășească pe Keyta în topul marcatorilor și să înscrie peste 20 de goluri în acest sezon. Deși decarul alb-vișiniilor e favorit, reușitele din ultimele 3 etape le-au aparținut lui Itu, Burcă și Sigurjonsson. Sunt șanse mari să vedem mai mulți marcatori în acest meci, însă alegerea îți aparține în ceea ce privește fiecare reușită. Fii încrezător și pune-ți baza în marcatorii ardeleni!

3 puncte + un meci al orgoliilor!

Bineînțeles, pe lângă lupta din teren, există și un duel moral al fotbaliștilor români. Duel care nu poate fi lăsat la o parte, mai ales când orgoliile și situația din clasament pun asemenea presiune pe umerii lor. Fotbaliștii din Clinceni și-ar dori o revanșă, mai ales că mulți dintre ei au jucat în primul 11 al celor de la FCSB. Șansa pentru locul 4 e aproape inexistentă pentru Academica Clinceni, însă un rezultat favorabil cu FCSB i-ar împinge pe jucătorii academicieni să termine sezonul cu capul sus. În meciul ardelenilor, punctele sunt totul. Mai ales că CFR are ca prim scop să-și apere titlul, iar Sepsi să prindă podiumul. După înfrângerea din ultimul meci jucat împotriva CFR-iștilor, băieții antrenați de Leo Grozavu și-au alimentat setea de revanșă, iar meciul de azi va fi plin de scântei în ceea ce privește jocul din teren. Tu ce spui? Vor reuși FCSB și CFR să mai bifeze încă o victorie? Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social!

Echipe probabile

FCSB-(4-3-3)-Vlad, Panțîru, Cristea, Haruț, Crețu, Perianu, Șut, Popescu, Moruțan, Tănase, Popescu

Academica Clinceni-(4-2-3-1)-Ureche, Achim, Bilali, Gardoș, Dobrescu, Cebotaru, Bautista, Cordea, Rusescu, Popa, Chunchukov

CFR Cluj-(4-3-3)-Arlauskis, Camora, Burcă, Vinicius, Susic, Gidea, Bordeianu, Itu, Păun, Deac, Omrani

Sepsi-(4-2-3-1)-Fernandez, Csiszer, Ninaj, Mitrea. Ștefănescu, Păun, Vasvari, Dumiter, Gonzales, Achahbar, Safranko

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează