GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Marile investiții au dat roade! Semifinala bogaților va decide prima finalistă!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 14:41 / Actualizat marti, 04 mai 2021 14:41

Pe lângă spectacol, faze memorabile și goluri istorice, fotbalul presupune și multe responsabilități. Pentru a bucura zeci de milioane de fani, sportul rege are mereu nevoie de investiții, iar PSG și Manchester City sunt două dintre echipele care s-au bucurat de atenția celor mai mari investitori din fotbal. Până în prezent, ascensiunea a fost fulminantă și, cu certitudine, cele două echipe nu se vor opri din a sparge ziduri până când nu-și vor contura palmaresul cu cele mai dorite trofee. Un lucru e cert! Vom fi martorii unor goluri senzaționale și a unui joc demn de o semifinală a Ligii Campionilor, iar oferta de pariuri se anunță mai generoasă ca niciodată pentru pasionații de cote și adrenalină. Evenimentele importante cer pariuri pe măsură, așa că alătură-te magiei Ligii Campionilor cu un SuperBilet pe favorita ta din această seară. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău.  

Sutele de milioane au adus nenumărate zâmbete!

În urmă cu mai bine de un deceniu, Thaksin Shinawatra a preluat conducerea Cetățenilor, moment în care clubul a suferit cea mai prolifică schimbare din istoria sa. În sezonul 2008-2009, Manchester City n-a reușit să se poziționeze mai sus de locul 10, urmând ca la un an distanță să se califice în Europa League de pe locul 5. Sutele de milioane investite și-au arătat instant efectul. Pe lângă grandioasa calificare, Cetățenii le-au recâștigat inimile fanilor, iar victoriile pe bandă rulantă au readus-o pe Manchester City în vârful clasamentului. În aceeași perioadă, Cetățenii au doborât și un record al transferurilor, Robinho a fost adus pe 32.5M de euro, o sumă pe care marile cluburi din Europa nu și-o permiteau la vremea respectivă. Din fericire, investițiile au meritat, iar astăzi avem parte de o campionă Premier League și de o posibilă finalistă în Liga Campionilor. Aruncă o privire în oferta Superbet și ține-le pumnii Cetățenilor cu un SuperPariu.  

Au blindat zidurile Parisului!

Dintr-o echipă care nu reușea să treacă în prima jumătate a clasamentului, PSG a ajuns acum un colos greu de învins în  Ligue 1 și, totodată, una dintre cele mai valoroase echipe din lume. Nu e nicio minune la mijloc, doar peste 1 miliard de euro investiți în istorica echipă din capitala Franței. Qatar-ul a fost ca o mână salvatoare pentru PSG, iar venirea lui Tamim bin Hamad la conducerea clubului i-a transformat pe parizieni în cei mai apreciați jucători din  întreaga Europă. Thiago, Zlatan, Cavani sau David Luiz sunt doar câteva din numele care i-au readus clubului gloria de altădată, iar astăzi Neymar, Mbappe sau Di Maria duc moștenirea mai departe și trag tare să-și atingă scopul cel mare, câștigarea primului trofeu al Ligii Campionilor. Misiunea e mai grea decât și-au imaginat, mai ales că sezonul trecut au scăpat cupa printre degete după o finală pierdută cu Bayern Munchen. Deși Cetățenii sunt în avantaj, parizienii știu mereu să surprindă, iar acest lucru ni l-au arătat în momente în care nici fanii nu le mai dădeau nicio șansă. Revenirile sunt specialitatea lor, iar pariurile și SuperBiletele sunt specialitatea noastră. Dacă simți că Neymar și Mbappe vor fi finaliști și în acest an, pune acum un bilet pe reușita lor din această seară și savurează spectacolul Ligii Campionilor. 

Palmaresul prinde și mai mult contur!

Tabăra Cetățenilor a fost prima care a spart gheața cu titlul în Premier League în sezonul 2011-2012. După 44 de ani, Mancini a readus titlul în palmaresul celor de la Manchester City, iar Manuel Pellegrini și Pep Guardiola au continuat tradiția în anii următori. În total, Cetățenii au acumulat 4 titluri, 2 FA Cup și 6 EFL Cup după renașterea clubului. La capitolul campionatelor, PSG a avut un parcurs mult mai bun, câștigând 7 titluri în ultimii 10 ani și doar o Cupă a Franței. Rezultate formidabile față de perioada antecedentă, iar acum parizienii vor să lovească câștigul cel mare, finala Ligii Campionilor și un prim trofeu. Crezi ca PSG va fi o primă finalistă după meciul din această seară? Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pe Super Social! 

Autor: Silviu Elisei

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează