PUBLICITATE

Momentele de neratat din UEFA Champions League se văd în Home Bar-urile Heineken®

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 16:21

Cine aduce momente de neratat ca UEFA Champions League, cine întoarce scorul ca o echipă englezească și cine mai aduce atmosfera de pe stadion direct la tine acasă, așa cum o face Heineken®?

De ce un Home Bar?

Mixul memorabil de fotbal, locurile VIP, gustul berii reci pe care o ai la îndemână pe durata întregului meci, energia și entuziasmul prietenilor, compania unui barman profesionist, multă dispoziție bună și totul fără aglomerație, cozi, rezervare sau situații neașteptate care te pot împiedica să te bucuri de momentele importante ale meciului sunt parte din experiența pe care Heineken® o oferă consumatorilor, prin Home Bar-urile pe care le-a gândit. 

Despre asta a fost și Home Bar-ul creat în living-ul lui Ciprian Marica, pentru manșa retur din semifinalele UCL, Liverpool – Barcelona. Pe gustul lui, ca să avem acum verdict clar pentru tine: Home-Bar-ul aduce prietenii împreună. De asta s-a convins și vedeta TV, Cabral Ibacka, care, în faza anterioară a competiției, pentru meciul Manchester United – Barcelona, și-a transformat și el casa într-un adevărat Home Bar, pentru a nu rata nimic din spectacolul de neratat.

Cui nu-i place o experiență completă? Una în care să nu-ți lipsească comentariile celui mai bun prieten, bucuria golului amplificată de reacția la unison, frustrarea ratării uitată repede de glumele pe care numai voi le știți, confortul pe care ți-l dă familiarul și libertatea să te manifești în voie, cum numai alături de cei mai buni prieteni poți să o faci.

De asta, cei de la Heineken® construiesc experiențe complete. Pentru momentele de neratat, care aduc împreună sute de milioane de suporteri cu sufletul la gură, în aceeași clipă. Printre ei suntem și noi. Și suntem de părere că meciurile UEFA Champions League nu se joacă și nu se văd. Meciurile UCL se trăiesc.

Și mai credem că spectacolul de pe stadion s-a mutat în Home Bar-urile Heineken®. Amantul unei oltence, umilit de soțul femeii care i-a prins în casă. Ce l-a pus să facă în pielea goală. VIDEO
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Premier League
Wolves - Everton
Eurosport
15:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Eibar
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 12 - Iubire înflăcărată de Giuleşti
TVR 1
18:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Poli Iași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Genoa - Spal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
18:30 Fotbal, Premier League
Tottenham - Arsenal
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Verona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Sevilla - Mallorca
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
21:00 Fotbal, Liga 1
Universitatea Craiova - FCSB
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×