PUBLICITATE

Momentele de neratat din UEFA Champions League se văd în Home Bar-urile Heineken®

Vineri, 10 Mai

Cine aduce momente de neratat ca UEFA Champions League, cine întoarce scorul ca o echipă englezească și cine mai aduce atmosfera de pe stadion direct la tine acasă, așa cum o face Heineken®?

De ce un Home Bar?

Mixul memorabil de fotbal, locurile VIP, gustul berii reci pe care o ai la îndemână pe durata întregului meci, energia și entuziasmul prietenilor, compania unui barman profesionist, multă dispoziție bună și totul fără aglomerație, cozi, rezervare sau situații neașteptate care te pot împiedica să te bucuri de momentele importante ale meciului sunt parte din experiența pe care Heineken® o oferă consumatorilor, prin Home Bar-urile pe care le-a gândit. 

Despre asta a fost și Home Bar-ul creat în living-ul lui Ciprian Marica, pentru manșa retur din semifinalele UCL, Liverpool – Barcelona. Pe gustul lui, ca să avem acum verdict clar pentru tine: Home-Bar-ul aduce prietenii împreună. De asta s-a convins și vedeta TV, Cabral Ibacka, care, în faza anterioară a competiției, pentru meciul Manchester United – Barcelona, și-a transformat și el casa într-un adevărat Home Bar, pentru a nu rata nimic din spectacolul de neratat.

Cui nu-i place o experiență completă? Una în care să nu-ți lipsească comentariile celui mai bun prieten, bucuria golului amplificată de reacția la unison, frustrarea ratării uitată repede de glumele pe care numai voi le știți, confortul pe care ți-l dă familiarul și libertatea să te manifești în voie, cum numai alături de cei mai buni prieteni poți să o faci.

De asta, cei de la Heineken® construiesc experiențe complete. Pentru momentele de neratat, care aduc împreună sute de milioane de suporteri cu sufletul la gură, în aceeași clipă. Printre ei suntem și noi. Și suntem de părere că meciurile UEFA Champions League nu se joacă și nu se văd. Meciurile UCL se trăiesc.

Și mai credem că spectacolul de pe stadion s-a mutat în Home Bar-urile Heineken®. Anamaria Pop NU a adormit la volan! Ce s-a întâmplat cu ea înainte să moară în accident

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Liga 2

Turris Turnu Măgurele - Rapid

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Slavia Praga

Digi 1, Look
Program TV complet

Liga 1