GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Neymar Jr. are un rol nou în cadrul PokerStars: „Marchează o fuziune între două lumi, vom revoluționa pokerul”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 17:36 / Actualizat marti, 11 mai 2021 14:53

Neymar Jr., starul lui PSG, e noul ambasador cultural al PokerStars, cel mai mare site de poker online.

În noua sa misiune, brazilianul se va ocupa de proiecte bazate pe universul cultural, de la artă, design, muzică și multe altele.

Noul ambasador cultural al celor de la Pokerstars și-a intrat deja în rol. A creat mai multe playlisturi muzicale stabilind astfel coloana sonoră pentru fiecare tip de joc de poker.

Neymar Jr.: „Aștept cu nerăbdare să vedeți ce am pregătit”

„Decarul” lui Paris Saint-Germain este încântat de noua sa îndeletnicire, despre care spune că i se potrivește mănușă.

„Sunt încântat să păşesc într-o nouă etapă alături de PokerStars, cu care colaborez deja într-o serie de domenii importante. Pentru mine, muzica este o adevărată pasiune, prin urmare a fost prima pe listă, dar vor urma multe altele. Aştept cu nerăbdare să vedeţi ce am pregătit pentru voi”, a spus Neymar Jr.

Martin Nieri, Director Global Brand şi Creaţie în cadrul PokerStars, l-a completat: „Noul său rol marchează începutul unui capitol captivant pentru comunitatea PokerStars, o fuziune între două lumi, locul în care pokerul şi cultura se întrepătrund. În premieră pentru industrie, vom crea împreună momente care vor revoluţiona pokerul şi îi vor răsplăti pe toţi cei care se implică în ceea ce va urma”.

PokerStars, un reper pentru performanță

PokerStars, lansată în 2001, operează în prezent cel mai popular site de poker online din lume. Peste 200 de miliarde de mâini au fost disputate pe platformă, record absolut.

(18+ Licența ONJN L1160658W000323)

Joacă responsabil. Se aplică termeni și condiții

Neymar Jr. are un rol nou în cadrul PokerStars: „Marchează o fuziune între două lumi, vom revoluționa pokerul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
garfield875
garfield875  •  12 Mai 2021, 07:46

Genială idee, să-ți promovezi site-ul cu un trișor.

dragdim
dragdim  •  12 Mai 2021, 05:03

La fel cum a revoluționat și fotbalul?

paul801
paul801  •  11 Mai 2021, 14:24

o rusine, un trisor ordinar!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează