GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

NOU pe Betano: BetCombo. Combină pariuri din același meci pe un singur bilet!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 15:56

BetCombo este cea mai nouă opțiune Betano la pariuri sportive online și, de acum, poți combina pe un singur bilet mai multe pariuri din același meci!

Betano are deja una dintre cele mai bogate oferte de pariere din România, cu peste 1.300 de pariuri pe meci, unele dintre ele deja combinate. Pariurile duble pe marcator și scor corect sau de tipul echipele să înscrie și peste/sub la goluri sunt prezente de mult timp pe Betano. Noua opțiune BetCombo duce, însă, combinațiile pe meci la un alt nivel!

Cu BetCombo poți paria pe până la 7 selecții pe meciurile din preliminariile EURO 2020!

De câte ori te-ai gândit înaintea unui meci că o echipă va câștiga, un anumit jucător va înscrie, se vor da puține goluri dar vor fi multe cornere? Acum poți și să pariezi pe aceste evenimente, în cadrul unui singur bilet, fără să mai fii nevoit să plasezi mai multe bilete simple.

Tot ce trebuie să faci este să alegi meciul de fotbal pe care vrei să pariezi și să selectezi opțiunea BetCombo. Oferta meciului va afișa apoi toate piețele disponibile pentru combinații BetCombo, iar tu poți alege între 2 și 7 piețe pentru biletul tău! Selecțiile vor fi adăugate iar pariul va fi creat cu cotele afișate.

NOU pe Betano: BetCombo. Combină pariuri din același meci pe un singur bilet!

Piețele disponibile pentru combinații includ următoarele: Rezultat final, Total goluri, Peste/Sub goluri, Ambele echipe înscriu, Următorul gol, Șansă dublă, Pauză/Final, Scor Corect, Handicap, Primul marcator, Ultimul marcator, Marcator în meci, Total goluri echipă, Total goluri în repriză, Scor corect în repriză, Rezultat în repriză, Jucători care primesc cartonaș, Cursul jocului, Peste/Sub cornere, Total cornere, Total cartonașe, Cornere echipă, Cartonașe echipă, Handicap cornere, Handicap cartonașe.

NOU pe Betano: BetCombo. Combină pariuri din același meci pe un singur bilet!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează