GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Parfumul STR8, accesoriul bărbatului puternic

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 14:36

Viața oferă multe încercări și provocări, în acest sens fiecare acțiune făcută trebuie să îți ofere încredere, curaj și protecție. De mai bine de 15 ani de zile, STR8 a fost arma secretă a bărbatului pregătit de a face față până și celor mai grele situații.

Într-o lume în continuă schimbare, într-o lume a experiențelor, STR8 este aliatul tău! De data aceasta brandul te va cuceri  printr-o variantă îmbunătățită, adaptată trendurilor actuale. Noul design si packaging STR8, aduce un aer fresh, minimalist, dar care păstrează eleganța și rafinamentul.  

Caracterul fiecărui bărbat este accentuat de parfumul pe care îl poartă. Gama STR8 oferă diveristate, fiecare parfum reflectând o filozofie diferită. Explorează linia de parfumuri STR8 și alege accesoriul care te reprezintă cel mai bine!

 Noul STR8 RISE care poartă semnătura lui Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial și imaginea brandului. Noua gamă te provoacă să îți trăiești viața la maxim, în felul tău!

CU STR8 AI ȘANSA DE A DEVENI MAI NOROCOS

Înscrie mingea la coș, precum vocea brandului STR8, Giannis Antetokounmpo, participând la campania “GO FOR GREAT”. Aceasta se desfășoară în perioada 01.05.2019 – 30.06. 2019. Cumpără oricare două produse STR8 și ai șansa de a câștiga unul dintre cele 185 de super premii: 1 x voucher vacanță 1000 EURO, 60 x tricouri GO FOR GREAT, 5 x vocher 4 persoane PARC AVENTURA, 120 x seturi produse STR8. Poți trimite SMS la 1846 cu textul RISE urmat de numărul bonului fiscal, online pe www. goforgreat.ro la secțiunea ÎNSCRIE BON sau prin trimiterea unei fotografii cu bonul fiscal aferent achiziționării produselor STR8 pe WhatsApp la numărul de telefon 0728349882. 

DE NEÎNVINS, EXTREM, UNIC

Fiecare bărbat vrea să se simtă de neînvins și, bineînțeles, unic  prin ceea ce face. STR8 îi susține nevoia de afirmare, de independență și îi completează personalitatea cu aromele sale unice. Cuvântul „extrem” este îmbrățișat de bărbatul STR8, iar momentele de adrenalină sunt favoritele lui.

#THESTR8QUIZZ

Descoperă care bărbat STR8 ești și ai șansa de a fi cu un pas mai aproape de succes. Campania se desfășoară în perioada 3 iunie – 1 iulie 2019, pe site-ul www.gsp.ro. Poți câștiga unul dintre premiile puse în joc: 1 x SAMSUNG GALAXY S10, 4 x FIT INSPIRE HR, 20 x SETURI STR8. Accesează pagina de concurs, răspunde la întrebările din test și completează formularul cu date valide. Întreg regulamentul este disponibil pe site-ul gsp.ro.

CU STR8 ALEGI ÎNTOTDEAUNA CE E BUN!    

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează