GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Parisul ne zâmbește de dincolo de fileu! Pariază la Superbet pe românii care încearcă să dea lovitura la Roland Garros!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 15:56 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 15:56

Zgura este suprafața pe care cei mai mulți tenismeni români preferă să joace, iar numărul mare de conaționali de pe tablourile principale de la Roland Garros nu trebuie să ne mire. Avem jucători și jucătoare peste tot, mai puțin la simplu masculin, acolo unde Marius Copil n-a reușit să treacă de calificări. 11 nume românești vor răsuna însă la Paris, iar noi nu le putem dori decât viață cât mai lungă în turneu și să auzim de ei și în a doua săptămână, când sita va cerne deja foarte mult! Iată însă ce îi așteaptă!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe meciurile românilor de la Roland Garros, un turneu de mare șlem care ne-a favorizat mereu!

Simona Halep – Irina Begu, duel românesc în turul 2

Ne-ar fi plăcut să evităm această confruntare sau cel puțin s-o vedem în săptămâna a doua de concurs, spre fazele finale, dar sorții au fost cruzi cu noi. Simona Halep și Irina Begu trebuie să joace una împotriva celeilalte chiar în turul 2, după ce ambele porniseră foarte bine și priveau departe. Una va trebui să se oprească mâine, cel puțin la simplu. Halep, campioană la Roland Garros în 2018, este clar favorită și a început fără probleme, 6-4, 6-0 cu Sorribes Tomo, în primul tur. Irina n-a fost favorită cu elvețianca Teichmann, dar a trecut de aceasta în 3 seturi și are șansa ei mâine, împotriva unei jucătoare cu care a jucat de 5 ori, pierzând de tot atâtea ori.

Sorana Cârstea trebuie urmărită. Niculescu a venit din calificări

Sorana Cârstea a fost o revelație pentru toată lumea, la US Open, acolo unde a părut o cu totul altă jucătoare. Mult mai stabilă emoțional și mult mai puternică psihic, Sorana a dovedit că nu mai e dispusă să renunțe ușor la meciurile ei și a făcut câteva victime de marcă în ultima vreme. E de pariat pe ea în prima săptămână, chiar dacă kazaha Rybakina, favorita 14, pare în formă bună. Monica Niculescu este o altă reprezentantă din garda veche dispusă să lase toată energia pe zgura de la Paris. Olteanca căzuse în clasament și a fost nevoită să joace calificări, dar e pe tabloul principal și nu ne-ar mira deloc să câștige azi, în fața americancei Collins. 

Descarcă aplicația Superbet, pariază pe românii de la Roland Garros și comentează apoi cu prietenii pe SuperSocial!

Minunea Țig și pariul Bara

Tenisul scoate ce e mai bun dintr-un jucător și după prima tinerețe, iar ce reușește “mămica” Patricia Țig în ultima vreme e de-a dreptul fabulous. Severineanca a ajuns până pe locul 58 WTA și are o încredere în sine de invidiat. La Roland Garros a trecut deja de elvețianca Voegle, iar în turul 2 are meci cu americanca McHale. Irina Bara, pentru prima dată pe tabloul principal de la Roland Garros, are meci greu în primul tur, cu croata Dona Vekic. După 3 meciuri castigate cu 2-0 în calificări, Bara nu se va preda ușor, pentru că are o șansă unică. Ana Bogdan este ultima româncă de pe tabloul de simplu, aceasta urmând să joace în turul 1 cu Timea Babos – Ungaria.

Vino în agențiile Superbet, plasează un bilet cu minimum 11 evenimente cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază de Pariul Șansă!

Avem multe reprezentante și la dublu feminin

Majoritatea fetelor de la simplu sunt înscrise și în circuitul de dublu, fapt care ne face să urmărim atent și ce se întâmplă aici. Nu toate și-au ales însă pereche românească, doar Begu și Olaru, respectiv Mitu și Țig dorind să joace împreună. Primele urmează să întâlnească perechea americancă Muhammad / Pegula, iar Mitu și Țig pe Brengle și pe Sizikova. 

Ana Bogdan va lupta umăr la umăr cu suedeza Peterson, Bouzkova / Rus fiind de cealaltă parte a fileului, în primul tur. Sora Cârstea va face pereche cu iberica Sorribes Tomo, iar în primul tur vor juca împotriva dublului Riske / Tomljanovic. Paar și poloneza Wachaczyk au șanse mici, în primul tur, împotriva perechii Alexandrova / Kalashnikova. Avem un duel românesc și la dublu fete, Niculescu și Misaki Doi urmând să joace împotriva Irinei Bara și a maghiarei Stollar. 

Horia Tecău este singurul bărbat român de la Roland Garros, în lipsa lui Marius Copil, eliminat în calificările de la simplu. Tecău joacă alături de veteranul Julien Rojer, iar în primul tur urmează să întâlnească dublul chiliano-spaniol Garin / Martinez. Arde zgura de la Paris! Nu sta pe margine! Vino online și intră în joc cu Superbet!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează