GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri pe viitor și viitorul pariurilor: cote prezidențiale

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 18:07

Într-o societate unde creativitatea, curajul și exploatarea unor situații de pe agenda publică sunt obligatorii, pariurile devin din ce în ce mai neobișnuite. Iar pentru că oferta e din ce în ce mai inedită, de pe biletele de joc nu puteau lipsi și pariurile politice.

Sesizând gradul de interes scăzut și prezența la vot în declin a românilor, Fortuna oferă acum jucătorilor posibilitatea parierii pe cote prezidențiale, la care adaugă și un mesaj social: Hai la vot! Pe lângă mesajele folosite în comunicare, mesaje cu trimiteri subtile, amestecate cu specificul sportiv sau jocuri de cuvinte, Fortuna adaugă astfel o dimensiune socială parierii, amintind de importanța votului și a prezenței la vot. Bineînțeles, jucătorii au posibilitatea să parieze pe câștigătorii celei mai apropiate curse politice: cursa în alegerile prezidențiale din noiembrie 2019.

Poți descoperi pe platforma de pariere Fortuna, dar și în agenții, cotele oferite pentru primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 pentru candidații: Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu, Kelemen Hunor, Ramona Ioana Bruynssels, Cătălin Ivan, Alexandru Cumpănașu și Viorel Cataramă, dar și pentru prezența la vot sau sexul învingătorului.

De asemenea, ai cote și pentru duel voturi și pentru candidații care vor ajunge în turul doi.

La Fortuna, avem acum și cote prezidențiale. Hai să pariezi, dar nu uita să votezi!

Pariază pe alegerile prezidențiale!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  03 Noiembrie 2019, 11:15

Votul românilor nu contează! Nu fiți fățarnici! Cat timp voturile se centralizează prin transmisii speciale, nimic NU MAI ȚINE DE DEMOCRAȚIE!! Amintiți-vă de Băsescu, europarlamentare, sau de USR! România trebuie sa fie DOAR O COLONIE! De-aia nu vin romanii la vot! mai bine întrebați-vă de ce trădează unii așa ușor acest popor și această țară!!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează