GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pe Betano ai primăvara Ligii Campionilor în România!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 14:14 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 14:55

Trăiește premierele și cele mai importante evenimente din cea mai puternică competiție fotbalistică numai pe Betano: prima manșă din duelul Atlético Madrid - Chelsea este și primul meci, din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, din istorie care se joacă în România. Din cauza restricțiilor și a măsurilor luate pe întregul continent, s-a decis ca turul dintre cele două formații să se joace pe Arena Națională din București!

Urmărește toate confruntările din Liga Campionilor doar pe Betano: aici ai o ofertă completă pentru cele mai tari meciuri europene, cu peste 1.400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out, BetCombo și retrageri în maximum 3 ore.

ATLETICO ESTE FAVORITĂ PE ARENA NAȚIONALĂ, CONFORM COTELOR BETANO!

Ambele formații au avut parte, în ultimul deceniu, de experiențe pe cel mai mare stadion de la noi din țară și se întrec în coincidențe la revenire. Antrenorul argentinian, Diego Simeone, a reușit să câștige aici cu Atlético un trofeu european în 2012, în duelul spaniol din ultimul act al Europa League, 3-0 cu Athletic Bilbao. Finala a fost arbitrată de Wolfgang Stark, iar în meciul de marți vor fi conduși la centru tot de un german, Felix Brych. Radamel Falcao a fost declarat atunci omul meciului, izbutind o dublă de senzație pentru madrileni. Ai cotă 7.60 pe Betano ca Luis Suárez să reușească dubla în duelul de marți cu englezii. 

De cealaltă parte, Chelsea are amintiri tot din Europa League, dar nu la fel de plăcute: londonezii au fost învinși în martie 2013 de către roș-albaștrii, tot în manșa tur și tot în faza optimilor. Raul Rusescu a marcat atunci, din penalty, singurul gol al partidei, pe un stadion arhiplin, contra deținătoarei trofeului UEFA Champions League în acel moment.

ATALANTA - REAL MADRID

Una dintre cele mai ofensive echipe din sezonul trecut al Ligii va întâlni formația cea mai titrată a acestei competiții: după ce a impresionat în ultima ediție a celei mai tari întreceri între cluburi, Atalanta ajungând până în sferturi, formația bergamască pornește ca favorită în primul meci din Italia al confruntării din optimi cu granzii de la Real Madrid. Ambele echipe se află într-o formă foarte bună, legând mai multe victorii la rând până la duelul direct din Ligă. Spaniolii, însă, au parte de o listă lungă de jucători indisponibili înaintea partidei, ultimul care se adaugă la aceasta fiind golgheterul echipei, Karim Benzema. Pe lângă vârful francez, alături de mai vechea absență a căpitanului Sergio Ramos, lipsesc din lot și Eden Hazard, Marcelo, Dani Carvajal, Fede Valverde ori Eder Militao.

BAYERN ȘI MANCHESTER CITY, FAVORITE ÎN MANȘELE LOR

Capitala Ungariei este din nou gazda unui meci de Liga Campionilor la doar o săptămână distanță, unde mașinăria de fotbal a lui Pep Guardiola pornește ca favorită clară contra 'Gladbach-ului lui Marc Rose. Dincolo, Panzerul Bayern a pregătit muniția împotriva „Cetății Eterne” apărate de elevii lui Simone Inzaghi de la Lazio.

Fii alături de favoriții tăi în toate momentele și intră în joc cu EuroMisiunea de pe Betano! Înscrie decisiv pronosticurile câștigătoare, îndeplinește condițiile și bucură-te de ofertă!

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ofertele Misiunilor cu premii speciale, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.

Ciprian Marica este noul titular al echipei de ambasadori BETANO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
 •  25 Februarie 2021, 13:11

Aici fete1e fac cunoștință cu băiettii și nu invers - www︎.︎Echoaid︆.︆com

Vezi toate comentariile (1)
Comentează