GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pericol de eliminare pentru 3 granzi de la SuperMondial! Descoperă SuperOferta de 1 Decembrie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 20:06 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 20:06

Avem o zi palpitantă la SuperMondial! Sunt programate ultimele două partide în grupele E și F, iar Germania tremură pentru calificarea în optimile de finală, în timp ce Croația și Belgia se înfruntă într-un meci de totul sau nimic. Fără a se număra printre favoritele competiției din Qatar, Maroc, Japonia și Costa Rica speră într-o minune care să le aducă prezența în faza eliminatorie. 

Descoperă oferta completă pentru duelurile de joi de la SuperMondial și alege-ți favoritele!

Spectacolul din Qatar este însoțit și de un SuperPachet: SuperAvantaj,SuperProno și SuperPariuri.

Ești client nou? Bucură-te de SuperMondial: 40 de lei FreeBet + 200 de rotiri la Shining Crown!

Suspans în Grupa F

3 din cele 4 echipe din grupa F au șanse de calificare în optimile de finală, iar scenariul cel mai probabil duce spre părăsirea competiției de către una dintre medaliatele de la turneul final din 2018. De la ora 17:00, Belgia are nevoie de o victorie împotriva vicecampioanei Croația pentru a fi sigură că rămâne în Qatar. 

Selecționata lui Roberto Martinez nu a confirmat până acum așteptările fanilor, deși se număra printre favorite la începutul turneului final. „Dracii Roșii” au învins greu Canada (1-0) și au pierdut cu 0-2 împotriva Marocului. Cele 3 puncte strânse până acum îi plasează pe locul 3 și doar o victorie le poate garanta calificarea, indiferent de rezultatul celeilalte partide din grupă. De cealaltă parte, Croației îi este suficientă și o remiză pentru a merge mai departe. Vicecampioana mondială are 4 puncte după primele două runde, exact câte au și marocanii, cu care au remizat, 0-0, în partida inaugurală. Apoi, selecționata lui Zlatko Dalic a învins Canada cu 4-1 și singurul scenariu nefavorabil ar fi un eșec în runda decisivă, care, coroborat cu cel puțin un punct obținut de Maroc, ar duce la eliminarea din competiție.

Palmaresul direct între cele două echipe este în echilibru perfect. Câte trei victorii în dreptul fiecăreia și două rezultate de egalitate reprezintă rezultatele de până acum, indiferent de competiție. 

2.75 este cota Superbet pentru o victorie împotriva belgienilor, care au primit cotă 2.70Verifică SuperPariurile și prinde cele mai bune cote!

Marocanii depind doar de ei

Egalii Croației în primul meci din Qatar, marocanii au realizat una dintre surprizele turneului final, învingând Belgia cu 2-0. Cu 4 puncte, „Leii din Atlas” sunt la un pas de calificarea în optimile de finală, performanță pe care au mai realizat-o o singură dată, la Mondialul din 1986.

Ultima partidă din grupă este, cel puțin teoretic, cea mai ușoară pentru nord-africani. Canadienii nu au niciun punct la SuperMondial și sunt matematic eliminați din competiție. Singura întâlnire de până acum cu marocanii a fost un amical disputat în 2016, pierdut cu 0-4, în care superstarul Ziyech, cel mai probabil titular și astăzi, a reușit o „dublă”. 

O victorie sau o remiză îi garantează Marocului calificarea, indiferent de rezultatul dintre Croația și Belgia. Dacă pierd în fața Canadei, singura șansă a jucătorilor lui Walid Regragui de a rămâne pe locul 2 este ca primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte, golaverajul, să le fie favorabil.

X2, „șansa dublă” care îi duce pe marocani în optimi, are cotă 1.33 la Superbet, în timp ce canadienii au primit 3.60 pentru posibilitatea de a obține prima victorie din istorie la un turneu final. 

Toate meciurile de la SuperMondial beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este câștigător, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj, disponibil Pre-meci și Live pe toată durata competiției din Qatar!

Germania riscă o nouă eliminare

Scenariul din 2018, când Germania a părăsit Mondialul încă din faza grupelor, se poate repeta și în Qatar. Învinși de Japonia cu 2-1, nemții au remizat apoi, 1-1, cu Spania și sunt ultimii în grupa E. De la ora 21:00, „Panzerele” au prima șansă împotriva costaricanilor și doar o victorie îi mai poate trimite în optimi. Un succes nu e totuși suficient pentru selecționata lui Hansi Flick. Dacă niponii scot o remiză cu Spania, atunci locul doi se va decide la golaveraj. La acest criteriu, germanii sunt dezavantajați înaintea rundei finale, având nevoie de un succes la cel puțin două goluri diferență, pentru a depăși Japonia. 

Eșecul din runda inaugurală, când au fost învinși cu 7-0 de Spania, a fost uitat rapid de costaricani. Selecționata din America Centrală a câștigat cu 1-0 împotriva Japoniei și a reintrat în cărțile calificării. Pentru a merge în optimi, echipa lui Luis Fernando Suarez are două variante. Cea mai optimistă este cea în care se va impune în fața Germaniei, situație care îi va garanta prezența în optimi. Al doilea scenariu, cel al unei remize cu nemții, o duce mai departe doar în situația în care ibericii iau 3 puncte din duelul cu niponii. 

Calculele sunt în oglindă pentru japonezi. Pe locul 2, la un punct în spatele liderului Spania și la egalitate cu naționala din Costa Rica, asiaticii trec de grupe dacă scot un egal cu „Armada” lui Luis Enrique, iar Germania câștigă la o diferență mai mică de două goluri împotriva costaricanilor. Și dacă o victorie i-ar garanta calificarea, un eșec ar fi similar cu eliminarea de la SuperMondial. În această ecuație, cei mai liniștiți sunt spaniolii. Ibericii pot rata calificarea doar dacă pierd cu Japonia, iar Germania învinge cu cel puțin 7-0 Costa Rica sau dacă nici ei și nici nemții nu iau vreun punct în această seară. 

Japonia – Spania este și meciul zilei la SuperProno, cel mai tare concurs de pronosticuri gratuite din România. Răspunde la cele 6 întrebări și intră în cursa pentru o parte din premiul de 100.000 de lei: Cine câștigă și câte goluri se dau?; Câte cornere vor fi în prima repriză?; Câte cartonașe galbene vor fi în prima repriză?; Care va fi repriza cu mai multe goluri?; Câte șuturi pe poartă vor fi?; Câte ofsaiduri vor fi?

Bucură-te de SuperMondial și pune gratuit pronosticurile la SuperProno!

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează