GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Plouă cu MaxJackpoturi - premii totale de peste 2.000.000 RON!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 12:54 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 12:54

Credeai că promoția perfectă nu există?! Mai gândește-te! Încă din primele zile ale anului ne-am gândit să te surprindem cu o nouă ediție de MaxJackpoturi unde ești întotdeauna cu un pas mai aproape de noroc alături de MaxBet.ro.

În ce constă promoția MaxJackpots?

În perioada 16 Ianuarie – 25 Martie 2023, joacă în secțiunea Cazino, care aduce câștiguri la MAX! Fie că îți plac fructele, coroanele, șeptarii sau ești mai degrabă adeptul celor cu tematică inspirată din filme și legende? Sau poate… vrei un slot cu multiplicatori, RTP mare și funcții speciale? Le avem pe toate!

Ție îți rămâne doar să îți alegi slotul la care vrei să îți încerci norocul! Știm că jocurile nu vin la pachet cu o rețetă sigură a câștigului, dar cu MaxBet.ro ai șansa la un jackpot pe oră, săptămânal și chiar marele jackpot. Așadar, poți câștiga:

  • 1X Jackpot PE ORĂ de 1.000 RON
  • 1X Jackpot SĂPTĂMÂNAL de 25.000 RON
  • 1X GRAND Jackpot de până la 102.000 RON

Cum obții MaxJackpots?

Mecanismul de revendicare este asemănător cu cel al ofertelor noastre de până acum, doar într-un minut te asiguri că participi la cea mai tare promoție. Mai exact, pentru a prinde un MaxJackpot, trebuie să urmezi trei pasi simpli: intri în contul tău de jucător, la secțiunea Cazino și începi să joci!

Abia acum începe partea interesantă! O zi îți aduce 24 de șanse de câștig pentru că atunci când ceasul sună de FIX deja am dat unul dintre premii. 

Te așteptăm cu nume cunoscute precum Book of RA Deluxe, Shining Crown, Burning Hot, dar și cu apariții noi, în exclusivitate, precum Legends of the Colosseum Megaways și Gold O’Clock!

Dă spin acum!

În fiecare oră ai șansa de a câștiga, trebuie doar să încerci! Fii chiar tu următorul câștigător sau următoarea câștigătoare a marelui jackpot! 

E vorba doar de locul potrivit și momentul potrivit! Pe MaxBet.ro, oră de oră! Mult noroc! 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează