GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 16:08 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 16:08

În timpul SuperMondialului, SuperProno îmbracă haine de sărbătoare și te surprinde cu runde zilnice! În cele 29 de zile, premiile totale vor fi de 3.000.000 de lei, iar tot ce trebuie să faci este să-ți plasezi pronosticurile gratuit pe site sau în aplicație. Cel mai tare concurs gratuit de pronosticuri este disponibil tuturor jucătorilor care au cont activ pe platforma Superbet. Fii gata pentru spectacol!

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de Oferta de Bun-Venit, disponibilă doar la SuperMondial! Ai 40 de lei FreeBet și 200 de rotiri la Shining Crown, fără depunere!

SuperMondialul SuperProno, un festival pentru jucători

SuperMondialul vine la pachet cu o surpriză pe măsură pentru fani. Între 20 noiembrie și 18 decembrie, SuperProno va avea runde zilnice, care vor aduce în focus cel mai tare meci al zilei. Vor fi și 6 runde (în zilele de pauză) când SuperPariorii își vor testa inspirația la evenimente din alte competiții (SuperLiga, Cupa națională, Liga Campionilor la handbal).

Plasează-ți gratuit pronosticurile la SuperProno!

La fiecare din primele 28 de etape, câștigătorii vor împărți câte 100.000 de lei, în funcție de numărul de răspunsuri corecte. 

  • 4 răspunsuri corecte – 50.000 de lei
  • 5 răspunsuri corecte – 30.000 de lei
  • 6 răspunsuri corecte – 20.000 de lei

Suma alocată fiecărui număr de răspunsuri corecte se împarte între câștigători, în funcție de numărul participanților care se încadrează la un anumit prag. De exemplu, dacă 100 de participanți ghicesc 5 răspunsuri corecte, fiecare dintre ei va primi 300 de lei. Ultimul meci din Qatar urmează să aducă SuperEmoții și nu mai puțin de 200.000 de lei pentru cei inspirați. Premiile sunt acordate în dimineața zilei următoare, până la deschiderea noii runde, sub forma de pariuri gratuite.

Topul SuperProno – fiecare pronostic corect îți aduce 1 punct

Participă la SuperProno, adună puncte pentru răspunsurile corecte și câștigă una dintre cele 20 de mingi oficiale ale turneului final, semnate de legendele României la SuperMondiale: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea!

Verifică toate cotele Superbet pentru SuperMondial!

„Top SuperProno” este clasamentul oficial al SuperProno în perioada SuperMondialului. Tot ce trebuie să faci e să participi la edițiile de SuperProno în perioada 17 noiembrie - 18 decembrie. Fiecare pronostic corect îți va aduce 1 punct. Punctele se adună în clasamentul final, în urma căruia poți câștiga o minge oficială semnată de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea! Poți vedea clasamentul actualizat în orice moment, în secțiunea „Clasament - Cupa Mondială” a paginii. 

Participă la SuperMondialul SuperProno și trăiește turneul final din Qatar la intensitate maximă, doar la Superbet!

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează