GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Primul punct pentru un parteneriat durabil

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 15:03 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 15:04

În urmă cu două săptămâni, am anunțat parteneriatul între compania Pro Activ și A.F.C. Chindia Târgoviște. Sărbătorim anul acesta 20 de ani de la înființare și am precizat că suntem nu doar distribuitori de materiale de construcții, dar și că am construit și vom construi ceva durabil. Parteneriatul dintre Pro Activ și Chindia se înscrie în această strategie.

După o înfrângere la limită în prima etapă, 0-1 în fața echipei Rapid București, Chindia Târgoviște a obținut primul punct din acest campionat luni, la prima partidă în calitate de gazdă, împotriva formației Sepsi Sfântul Gheorghe. Un egal care, cu puțină șansă se putea transforma într-o victorie. 

„Mi-aș fi dorit toate cele trei puncte, dar trebuie să ne mulțumim cu unul, e un punct muncit, de moral. Am primit gol pe o greșeală copilărească, dar e bine că am revenit și în final am fost foarte aproape de victorie”, a declarat antrenorul Emil Săndoi.

La randul sau, Alin Ionescu, Director Executiv al S.C Pro Activ, a adaugat:„În construcții, un edificiu durabil începe de la fundație. În fotbal, fundația unui proiect începe cu primul punct. Avem încredere că punctul obținut în meciul de luni reprezintă începutul fundației pentru parteneriatul durabil dintre Pro Activ și A.F.C. Chindia Târgoviște”.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  29 Iulie 2021, 08:52

Pro-Activ nu era bautura din Filmul lui Sergiu NIcolaescu RINGUL?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează