GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Primul sezon Winner FUN - crème de la crème

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 17:18 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 17:35

Prima ediție de Winner FUN și-a desemnat cei 1000 de câștigători. Cei mai buni jucători în clasament au împărțit potul de European - nu mai puțin de 250.000 de lei, bani cash. Euro FUN a fost povestea pariorilor curajoși care au ales să joace într-o competiție adevărată în 2021. 

Refrenul de pe buzele tuturor a fost desigur: joci gratis, câștigi bani cash. Și nu ne vom oprim aici. Euro e doar începutul unei frumoase aventuri pentru cei mai inspirați pariori din România. Etapa a doua de Winner FUN este deja în derulare. Liga FUN îi aduce aproape pe eroii campionatului românesc într-o vară fierbinte cu meciuri de foc.

Cine sunt laureații de la Euro Winner FUN?

Bătălia în topul final la Euro Winner FUN s-a dat până după executarea penalty-urilor, unde Italia a reușit să învingă Anglia chiar la ea acasă. De sloganul It’s Coming to Rome au beneficiat 1.000 de Winneri, care au pariat inspirat pe toată durata Europeanului, punctând decisiv de fiecare dată. Ei au împărțit potul de 250.000 de lei.

Anubisbvv, primul clasat la Winner FUN, a obținut un punctaj impresionant, pentru care merită toate felicitările. Jucătorul a colectat zi de zi WinCoins și a încheiat concursul cu 342.865,35 puncte. Euro-Winnerul a fost recompensat cu 50.000 lei bani cash. Decernarea CEC-ului a avut loc într-o ceremonie specială, găzduită de Winner. 

Distanța față de al doilea clasat a fost una destul de mare, Cristi Andrei totalizând 191.514,48 puncte în ierarhia finală de EURO Winnner FUN. Pentru performanța sa, userul și-a rotunjit veniturile cu nu mai puțin de 25.000 de lei.

Însă bătălia epică s-a dat pentru poziția a treia, locurile 3, 4 și 5 fiind despărțite de mai puțin de 2.000 de puncte. În final, EXTRA-premiul de 10.000 lei cash a revenit utilizatorului Ciupi. Acesta a adunat 174.260,93 de puncte la Euro Winner FUN.

Vara Winner FUN merge înainte

Sezonul 2 de Winner FUN are toate ingredientele unui mare succes. Și tu poți fi Winner de Liga 1 în Liga FUN. Cheamă-ți prietenii în concurs și te recompensăm cu EXTRA WinCoins. Nu uita nici de porția zilnică de monede virtuale pe care o regăsești în contul tău de jucător. Primele două săptămâni de concurs vin cu premii totale de 40.000 de lei. Rămânem consecvenți: joci gratis, câștigi bani cash!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează