GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde cea mai tare cotă la Barcelona – Dinamo Kiev și câștigă tricoul catalanilor! Vino pe chat-ul meciului din SuperSocial!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 16:05 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 16:10

Barcelona – Dinamo Kiev e unul dintre cele mai așteptate meciuri ale serii de miercuri din Liga Campionilor și asta din mai multe motive. Iubitorii fotbalului vor să vadă un nou meci mare în Catalonia făcut de o echipă a lui Mircea Lucescu, iar pariorii vor să câștige ceva bani de pe urma regalului fotbalistic care se anunță. Cei care țintesc asta au o șansă în plus la premii, dacă vin pe chat-ul meciului din SuperSocial! Vino pe chat și participă la concurs!

Prinde cea mai tare cotă single și posteaz-o pe chat!

Sigur ai jucat bilete combinate și e normal. Azi avem 8 meciuri în Liga Campionilor, Spartak – Leicester în Liga Europa, plus alte dueluri de Championship, ca să le enumerăm doar pe cele mai importante. La Barcelona – Dinamo Kiev se pariază însă și single, pentru că e mare concurs pe chat-ul meciului din SuperSocial. Condițiile de participare sunt foarte simple și oricine poate ținti această dublă victorie. 

Practic, tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu single pe meciul lui Lucescu și să postezi biletul pe chatul meciului. Va fi declarat câștigător cel care prinde cota cea mai mare. La cote egale câștigă cel care a postat primul biletul pe chat. Nu există miză minimă și oricine poate participa cu oricâte bilete dorește. Cu cât mai multe, cu atât cresc șansele pentru câștig.

Pariorii din SuperSocial s-au dezlănțuit!

Mijlocul acestei săptămâni este rezervat partidelor din grupele cupelor europene, Liga Campionilor, Liga Europa și Conference League oferind zeci de partide spre pariere. Jucătorii și-au plasat deja biletele, unii pe mai multe zile, încercând să prindă cearșaful mult dorit, alții pe ziua în curs, pentru că seara vor să vadă dacă au câștigat sau nu. Altfel, nu rata pariurile ambasadorilor și pe cele ale specialiștilor Superbet. Ilie Dumitrescu e tot mai inspirat, Răducioiu și Craioveanu joacă la siguranță, Mihai Mironică menține ritmul, iar ceilalți jucători normali deveniți influenceri le fac concurență acerbă. Vino și tu pe SuperSocial și inspiră-te de la cei mai buni. Descarcă aplicația Superbet de aici!

Intră pe grupuri și vezi Big Win-urile zilelor trecute!

SuperSocial e o lume în sine, mai mult decât o platformă de socializare pentru cei mai tari pariori din România. Pe grupurile dedicate găsești cele mai bune bilete ale zilei, pe care le poți copia și tu, dacă te inspiră. În secțiunile Big Win și Ultimii Câștigători îi vezi însă pe campioni, adică pe cei mai inspirați și mai norocoși dintre SuperSociali, cei care au deschis șampaniile de curând. Vezi aici un SuperBilet prins zilele trecute! Dă-le follow tuturor și stai cu ochii pe ei în viitor, nu se știe când câștigă din nou și astfel ai și tu șansa să te bucuri alături de ei.

#ShowSuperSocial #Superbet #ÎmpreunăSuntemSuper 

de Gigi Stancu, Superbet

SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet: penultima turnantă înaintea Turneelor Campionilor!

Iubitorii de CS:GO se pregătesc pentru o competiție incendiară în cadrul Superbet Open

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează