GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde SuperCote la Inter - Barcelona!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 13:56 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 13:57

Meciul serii în Liga Campionilor se dispută pe Giuseppe Meazza, unde Inter primește vizita Barcelonei. Ambele echipe au trei puncte după primele două runde, iar de rezultatul acestei partide ar putea depinde și viitorul lui Simone Inzaghi pe banca „nerazzurrilor”

Deschide cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și prinde cele mai bune cote!

Moment greu pentru Inter

Inter are un sezon sub așteptările fanilor. Din 10 meciuri oficiale disputate în toate competițiile, echipa lui Simone Inzaghi nu a câștigat decât 5, aceeași cifră fiind trecută în dreptul înfrângerilor, 4 din aceste eșecuri fiind suferite în Serie A. 

Sâmbătă, vicecampioana Italiei a fost învinsă cu 2-1 de Roma, pe propriul teren, și a coborât pe locul 9 în clasament. După doar 8 etape, Inter are deja 8 puncte în minus față de liderul Napoli, iar varianta schimbării lui Simone Inzaghi a început să prindă contur. De altfel, presa italiană scrie că următoarea perioadă ar putea fi decisivă pentru viitorul antrenorului „nerazzurrilor”.

Prima condiție pentru ca Inzaghi să continue la Inter este un rezultat bun diseară, cu Barcelona, cu care se află la egalitate de puncte, având însă golaveraj inferior. Printre numele vehiculate pentru înlocuirea actualului tehnician este și cel al lui Cristi Chivu, care ar putea fi promovat de la echipa de tineret, cu care a câștigat titlul de campion în sezonul trecut. 

În Liga Campionilor, Inter a început cu o înfrângere, 0-2 cu Bayern, dar a obținut primele trei puncte în runda precedentă, când s-a impus în fața Viktoriei Plzen și ocupă locul 3 în grupa C. Un nou eșec ar complica însă și mai mult șansele la ocuparea uneia din primele două poziții, având în vedere că următoarea partidă din competiție este tot împotriva Barcelonei, pe Camp Nou. 

Catalanii vin la Milano din postura de favoriți. Eșecul cu Bayern din runda precedentă este singurul suferit de Barcelona în acest sezon, în toate competițiile. Trupa lui Xavi este lider neînvins în La Liga, la egalitate de puncte cu Real Madrid, având însă golaveraj superior. În 7 etape disputate în campionat, gruparea „blaugrana” a încasat un singur gol, marcând de 19 ori. 

Barcelona are însă probleme de lot. Două piese de bază ale defensivei, Araujo și Kounde s-au accidentat în meciurile jucate la echipele naționale, iar lista absenților din motive medicale îi cuprinde și pe Depay, Frenkie de Jong și Bellerin.  

Tradiția este și ea de partea oaspeților, care s-au impus în 8 din cele 14 dueluri cu Inter, în toate competițiile. Italienii au doar două victorii cu Barcelona, alte 4 partide încheindu-se la egalitate. 

4.20 este cota Superbet pentru o victorie a gazdelor, în timp ce catalanii au primit cotă 1.80Descoperă oferta completă pentru Inter – Barcelona și alege-ți favorita!

SuperAtacanții care pot face diferența

În lipsa lui Lukaku, în continuare accidentat, Inzaghi se va baza în atac tot pe cuplul Lautaro Martinez – Edin Dzeko și are motive de optimism. În ultimele trei meciuri jucate împotriva Barcelonei, în perioada în care îmbrăca tricoul Romei, bosniacul a înscris de fiecare dată. 3.60 este cota Superbet pentru o nouă reușită a lui Dzeko, în timp ce colegul său din ofensivă, Martinez, a primit cotă 3.40

De cealaltă parte, Robert Lewandowski este principalul favorit să marcheze. Atacantul polonez s-a adaptat perfect în sistemul lui Xavi și a marcat pe bandă rulantă, la fel cum o făcea și la Bayern. Vârful catalanilor este golgheter în Spania, cu 9 reușite în 7 etape. Totodată, și-a trecut în cont și un hat-trick în Liga Campionilor, în prima rundă, când Barcelona a învins-o cu 5-1 pe Viktoria Plzen. Lewandowski are cotă 1.70 pentru un gol în această seară, urmat în topul cotelor de Ansu Fati (2.65).

Toate meciurile din Liga Campionilor beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

eAD și LPF fac echipă cu Superbet la Liga 1

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close