GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Promoțiile care i-au convins pe români să stea în Casa

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 16:31

Se spune bine că acasă e cel mai bine. Oricât ai căuta pe stadioane, prin agenții sau prin cazinouri, emoții și câștiguri, momentul în care te pui pe canapea e divin. Atunci câștigi liniștea și intimitatea în care ești tu cu universul tău de secrete. Secrete printre care bucuria firească de jucător, de om căruia îi place să trăiască momentul, să simtă tensiunea și să se bucure la gol sau la specială.

Am adus acasă tot ce aveai în Casa. Tot ce găseai în agenție, găsești acum pe casapariurilor.ro sau în aplicație. Sport, cazinou, cazinou cu live dealers, jocuri virtuale, curse live de cai și de câini, toate slot-urile de la cei mai mari producători de jocuri cu cele mai mari câștiguri pentru jucători. 

Ca orice invitație la noi acasă, am pregătit niște mari atenții #casafiebine. 

Pentru că primăvara a venit pe bune, în promoția Fresh XXL ai săptămânal câte 10 titluri noi de slot-uri, cu 100 de bonusuri pentru tine.

De la 7 seara, când ți-ai terminat îndatoririle la job și pe cele domestice, ai timpul tău și Happy Hour, o promoție cu 500 de bonusuri și 20.000 de lei premii totale. 

Festivalul Synot e o altă distracție la slot-uri pentru timpul pe care îl stai în Casă. În această promoție ai până 200 cashback, în fiecare săptămână.

În Cursa bonusurilor zilnice, cei care joacă Luky Six mai multe runde pot primi unul dintre cele 50 de bonusuri de câte 25 de lei. Desigur, zi de zi.

Și pentru că nu am vorbit aiurea când am zis că am adus pe casapriurilor.ro absolut tot ce găseai în agenții, ai o categorie care se numește întocmai – Jocuri Agenții. 

Acesta a fost un tur semicomplet al Casei noastre online, pentru că mai departe ai toate șansele să fii un câștigător și la megaloteriile internaționale, în cazinoul live unde ai  două jocuri noi de ruletă (Age of Gods Jackpot Roulette și Auto Roulette) sau la jocurile virtuale din categoria eSports (Fifa și PES se joacă de dimineață până seara în campionate reale create pentru această perioadă un pic mai grea).

Și pentru că veștile bun nu vin numai de la noi cu toate aceste promoții cu câștiguri peste câștiguri, ne pregătim ușor-ușor dar sigur de reluările competițiilor din sport. Pe casapariurilor.ro și în aplicația Casa Pariurilor Sport ai tot ce se joacă în fotbal, tenis, baschet, hochei, tenis de masă.

Tot ce trebuie să faci e să descarci aplicațiile Casa Pariurilor Cazinou și Casa Pariurilor Sport și să te distrezi responsabil. 

#casaeacasa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează