GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Real Madrid, favorită certă la pariuri în Supercupa Europei 2022

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 11:37 / Actualizat luni, 08 august 2022 11:42

Ediția cu numărul 47 a Supercupei Europei va avea loc pe 10 august, de la ora 22:00, pe stadionul Olimpic din Helsinki (Finlanda) și le pune față în față pe Real Madrid și Eintracht Frankfurt, câștigătoarele Champions League și Europa League.

După o pauză de 62 de ani, cele două echipe se reîntâlnesc într-un meci cu trofeul pe masă. Ultima confruntare dintre aceste echipe s-a disputat în 1960, în finala Cupei Campionilor Europeni, pe care Real Madrid a câștigat-o cu 7-3, după un meci de poveste. 

Acel meci a avut loc pe Hampden Park și a avut o asistență record: 127.621 de spectatori. Nemții au deschis scorul, dar la pauză era deja 3-1 pentru Real Madrid, profitând de forma extraordinară în care se aflau Di Stefano și Ferenc Puskas. 

62 de ani mai târziu de la acel meci, Real Madrid este în continuare o echipă de top, în timp ce Eintracht Frankfurt se află la prima Supercupă din istorie. De altfel, partida de la Helsinki are o favorită clară, ținând cont de cotele la pariuri sportive. Real Madrid pornește de departe cu prima șansă, având cota 1.25 să ridice trofeul, în timp ce nemții au cota 4.00. Cota pentru un succes în timpul regulamentar este 1.45 pentru victoria Realului, egalul are cota 4.50, iar o victorie a lui Eintracht are cota 7.25. 

Bookmakerii anticipează un meci ofensiv, astfel că 1.68 este cota pentru pariul peste 2.5 goluri, în timp ce cea pentru sub 2.5 goluri este 2.23. Cota pentru pariul Ambele echipe vor înscrie este 1.82, iar 1.96 este cea de care pot profita cei care cred că acest lucru nu se va întâmpla.

Real Madrid are 4 Supercupe în palmares

Pentru Real Madrid, aceasta va fi a opta prezență în Supercupa Europei. Anterior, echipa a câștigat trofeul de patru ori, în 2002, 2014, 2016 și 2017. La ultima apariție, Real Madrid a fost învinsă după prelungiri de Atletico Madrid. În 2017, Real Madrid a devenit prima echipă care a câștigat Supercupa de două ori la rând după AC Milan, care reușise acest lucru în 1989 și 1990. 

Dacă o va învinge pe Eintracht Frankfurt, Real Madrid va reuși să le egaleze pe AC Milan și FC Barcelona, care au câte cinci trofee. În istorie, doar FC Barcelona a avut mai multe apariții decât Real Madrid în Supercupa Europei, nouă la număr. În total, echipele din Spania au disputat 30 de Supercupe.

Real Madrid a ajuns în Supercupa Europei după ce a câștigat al 14-lea trofeu de Champions League din istorie, în urma succesului cu 1-0 de pe Stade de France în fața celor de la Liverpool, adus de golul lui Vinicius. Pe lângă trofeul Champions League, Real Madrid este și campioana ultimului sezon din La Liga, performanță reușită pentru a 35-a oară în istorie. A fost a patra oară în istorie când Real Madrid a câștigat titlul și Champions League în același sezon.

Echipa lui Carlo Ancelotti este neînvinsă în ultimele 11 meciuri cu adversare din Germania. Ultimul eșec datează din 2016, în fața celor de la Wolfsburg, în sferturile de finală din Champions League. Cei care cred că Real Madrid va câștiga în timpul regulamentar pot miza pe cota 1.45 sau pe 1.25 că trupa lui Ancelotti va ridica trofeul.

Real Madrid, favorită certă la pariuri în Supercupa Europei 2022

Eintracht vine după un eșec usturător

Eintracht Frankfurt nu are un moral tocmai bun înaintea acestei partide. În primul meci din noul sezon al Bundesliga, echipa a fost învinsă cu 6-1 de Bayern Munchen. Un eșec categoric, care cu siguranță se poate simți în moralul jucătorilor.

În plus, nemții nici nu au experiență la acest nivel. Chiar dacă a avut un parcurs excelent în Europa League și a câștigat trofeul după finala cu Rangers, Eintracht nu a convins și în Bundesliga, unde a terminat pe locul 11, cea mai slabă clasare din 2017 încoace.

În fața echipelor din Spania, Eintracht a câștigat șase din zece meciuri, pierzând doar finala din 1960 contra celor de la Real Madrid. Așadar, cei care se gândesc că Eintracht va ridica trofeul pot miza pe cota 4.00 sau pe cota 7.25 pentru un succes în timpul regulamentar.

Real Madrid, favorită certă la pariuri în Supercupa Europei 2022

Așteptăm un meci cu goluri

Chiar dacă cele două echipe sunt de calibru diferit, partida de la Helsinki ne poate oferi multe goluri. Ambelor grupări le place să atace și practică un fotbal ofensiv, căutând să își creeze cât mai multe ocazii de a marca. Real Madrid s-a descurcat bine în ofensivă și în această perioadă de pregătire deși a avut adversari tari și a marcat în trei din cele patru confruntări.

De partea cealaltă, Eintracht Frankfurt are probleme în defensivă, dar se descurcă de bine în atac, motiv pentru care a marcat de fiecare dată în ultimele șase partide oficiale. Așadar, cei care cred că ambele echipe vor marca pot miza pe cota 1.82.

Real Madrid, favorită certă la pariuri în Supercupa Europei 2022

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează