GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ROG Flow X16 (GV601): mobilitate, flexibilitate și performanță în gaming

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 13:00 / Actualizat marti, 09 august 2022 13:00

Republic of Gamers (ROG) este un nume care te face să te gândești imediat la performanță fără compromisuri, iar ROG Flow X16 (GV601) este cel mai bun exemplu în acest sens, fiind un laptop de gaming convertibil care vine cu un nivel de performanță nemaiîntâlnit într-un șasiu subțire și ușor de doar 19.4 mm grosime, caracteristici de care te vei bucura pe deplin datorită ecranului Nebula HDR Display, un panou mini LED cu tehnologie AMLED capabil să atingă o luminozitate de 1100 de niți și un contrast puternic facilitat de cele 512 zone de atenuare locală.

Datorită ecranului cu balama care permite deschiderea la 360 grade, vei putea utiliza laptopul ROG Flow X16 (GV601) în orice situație, în mod laptop, cort, tabletă sau stand, reconfigurarea durând doar câteva secunde, fără a afecta performanța laptopului în gaming, pentru că în construcția acestuia au fost utilizate componente de ultimă generație.

Cel mai puternic laptop ROG de 16 inch în format convertibil

ROG Flow X16 (GV601): mobilitate, flexibilitate și performanță în gaming

Nu te vom plictisi cu o listă lungă de specificații, însă câteva din acestea tot trebuie menționate în cazul laptopului ROG Flow X16 (GV601) deoarece comunică perfect nivelul de ingeniozitate care a fost necesar pentru a putea include componente de ultimă generație, mai exact procesorul AMD Ryzen 9 6900HS tactat la 4.9 GHz cu 8 nuclee și 16 fire de execuție și placa video NVIDIA GeForce RTX 3070Ti dotată cu comutator MUX și un TDP maxim de 125 Watti optimizat de Dynamic Boost într-o carcasă care cântărește 2.1 kg și măsoară mai puțin de 20 mm grosime.

Componentele secundare nu au fost ignorate de inginerii ASUS, aceștia au utilizat cele mai rapide memorii DDR5 care rulează la frecvența de 4800 MHz și pot fi configurate până la o capacitate maximă de 64 GB, pentru stocare fiind folosite SSD-uri rapide cu tehnologie PCI-E 4.0 până la 2 TB capacitate, fiind disponibil și un al doilea slot M.2 în care se poate monta încă o unitate tip NVMe.

ROG Intelligent Cooling, răcire reimaginată

ROG Flow X16 (GV601): mobilitate, flexibilitate și performanță în gaming

Cea mai mare provocare a fost găsirea unei modalități fără compromisuri de a răci corespunzător aceste componente. Din acest motiv, întreg sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling a fost regândit pentru a permite includerea unui al treilea ventilator în configurația Frost Force, ajutat de un radiator Pulsar cu nu mai puțin de 330 de lamele de cupru ce au o grosime de doar 0.1 mm, maximizând suprafața de contact cu aerul.

Cel de-al treilea ventilator reușește să reducă temperatura plăcii video cu aproximativ 7 grade, o performanță notabilă. În același timp, prin folosirea unui compus termic din metal lichid Thermal Grizzly temperatura procesorului a fost și ea scăzută cu 10 grade.

O serie de filtre de praf au fost, de asemenea, amplasate în zona gurilor de admisie pentru a menține curate componentele sistemului de răcire, în special ventilatoarele Arc Flow cu 84 de lamele curbate de doar 0.2 mm grosime la vârf. Acestea sunt prevăzute cu 0dB Ambient Cooling, un mod de răcire foarte silențios care nu produce zgomot în momentele când laptopul rulează sarcini ușoare.

Nebula HDR Display: experiență HDR redefinită

ROG Flow X16 (GV601): mobilitate, flexibilitate și performanță în gaming

Partea care îți va atrage atenția încă din primele momente este, probabil, ecranul Nebula HDR Display cu diagonală de 16 inch, rame înguste și un raport de aspect 16:10. Noul panou AMLED mini LED se distinge simultan prin rezoluția QHD, timpul de răspuns rapid de 3 ms și o rată de împrospătare a imaginii la 165 Hz, la care se adaugă o luminozitate surprinzătoare de 1100 niți. Aceasta, împreună cu cele 512 zone de atenuare locală, permit afișarea unui contrast de 100.000:1 și îi aduc, astfel, acestui panou renumitele certificări VESA DisplayHDR 1000 și Dolby Vision. 

Acuratețea culorilor este fără egal, Nebula HDR Display putând afișa toate culorile din spectrul DCI-P3, standardul din cinematografie, fiecare ecran fiind, totodată, calibrat PANTONE din fabrică. Ca o măsură de protecție suplimentară, ecranul tactil este protejat de un strat de Gorilla Glass 3 care îl va feri de zgârieturi.

Laptopul de gaming ROG Flow X16 (GV601) poate fi în prezent comandat din eShop ROG România.

Îți mai aducem la cunoștință că în această perioadă poți participa în campania Părerea ta contează, unde tot ce ai de făcut este să publici o scurtă recenzie de utilizare a noului tău laptop ASUS. Aceasta trebuie să fie de cel puțin 200 de caractere lungime și trebuie publicată pe una dintre platformele participante în campanie pentru a primi în mod gratuit un an de extindere a garanției produsului tău. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează