GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Românii luptă pentru grupele Cupelor Europene! Vino pe Betano să vezi ce șanse la calificare au favoriții tăi!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 16:54 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 16:54

Au început manșele retur din runda a doua a preliminariilor Champions League respectiv Conference League. Înscrie-te acum pe site-ul Betano sau în aplicație (disponibilă pe App Store sau Magazin Play) și prinde cele mai bune cote pentru biletele tale verzi!

România este reprezentată în preliminariile celor două competiții europene de 4 echipe din campionatul intern, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe. De asemenea, alți 5 stranieri, Florin Niță (Sparta Praga), Alexandru Băluță și Marius Corbu (Academia Puskas), Claudiu Keșeru și Dorin Rotariu (Ludugorets Razgrad) își continuă drumul spre grupele Cupelor Europene.

CFR Cluj, la 90 de minute de calificarea în turul III

Campioana României joacă miercuri 28 iulie, de la ora 20:30, pe teren propriu în compania campioanei Gibraltarului, Lincoln Red Imps. “Feroviarii” au avut o evoluție ezitantă în meciul tur unde au trecut de adversari cu un scor la limită, 2-1, după ce la pauză au fost conduși. Micuța echipă de la marginea sudică a Europei le-au pus ceva probleme elevilor lui Șumudică pe teren propriu, construind o fază superbă care a destabilizat apărarea clujenilor și care a dus în cele din urmă la deschiderea scorului. Aceștia sunt nevoiți să înscrie măcar o dată și la Cluj (cotă de 2.40 pe Betano), pentru a trage speranțe la o calificare în premieră în turul III preliminar. Cu toate astea, clujenii sunt favoriți cerți pentru a trece mai departe în runda a treia, acolo unde vor da peste învingătoarea dintre BSC Young Boys și Slovan Bratislava. Cele două au remizat în meciul tur, la Bratislava, scor 0-0. 

FCSB, deplasare incomodă în Armenia

“Roș-albaștrii” s-au impus pe Arena Națională în fața kazahilor de la Shakhter Karagandy, scor 1-0, după un meci pe care l-au dominat, însă pe care l-au trăit cu emoții pe final, când oaspeții au fost aproape să înscrie golul egalizator. Partida retur a fost mutată la Erevan din cauza problemelor pe care Kazakhstanul le are în acest moment cu pandemia de COVID-19. Acest lucru poate constitui un plus pentru FCSB, deplasarea fiind mai scurtă și gazdele neavând avantajul terenului propriu de partea lor. Bucureștenii au un moral excelent după victoria entuziasmantă din campionat împotriva rivalei Universitatea Craiova, scor 4-1, meci în care elevii lui Dinu Todoran au avut o evoluție mai mult decât convingătoare. Cu 2 reușite în ultimele 2 meciuri, Andrei Cordea este jucătorul momentului la FCSB, acesta fiind așteptat să-și confirme forma, să înscrie și în Armenia (cotă de 2.82 pe Betano) și să își conducă echipa în runda următoare, unde ai noștri vor da peste ucrainienii de la Kolos Kovalivka.

Profită de Pariurile Speciale, CashOut 100% (înainte de meci) și Cotele cu Marjă 0% de pe Betano, unde ai ofertă completă de pariere pentru toate cele 68 de partide din preliminariile Cupelor Europene!

Universitatea Craiova - calificare pe Ion Oblemenco? 

Noul antrenor al Universității, Laurențiu Reghecampf, va debuta pe banca oltenilor, joi împotriva albanezilor de la KF Laçi, locul 4 în campionatul local din sezonul trecut. După un meci nefericit la București, “leii” din Bănie luptă pentru calificarea în runda a treia a Conference League, unde sunt așteptați de Anderlecht. În Albania, oltenii au dominat steril partida, iar nesincronizările din apărare au făcut ca albanezii să înscrie la una dintre puținele ocazii pe care le-au avut. Oltenii puteau înscrie și ei la Elbasan în multiple rânduri, însă, în fața porții, au lipsit luciditatea și norocul. Craiovenii au nevoie să înscrie de două ori (cota de 1.70 pe Betano) pentru a fi siguri de calificare. Cu o atmosferă în spate, care cu siguranță va fi incendiară, Reghe și elevii săi sunt așteptați să facă o partidă mare și să confirme superioritatea valorică față de adversari.

Sepsi poate face istorie la debutul în Europa

Covăsnenii sunt la primul lor sezon european după ce în campionatul trecut au avut evoluții consistente. La Sfîntu Gheorghe vor veni slovacii de la Spartak Trnava, care nu sunt la prima vizită în România. Aceștia au învins FCSB scor 0-1, în 2012 la București, însă au capitulat mai apoi, la Trnava scor 0-3. În meciul tur, elevii lui Leo Grozavu au făcut o partidă bună, având ocazii de poartă, însă nu au reușit să înscrie. Și gazdele au avut ocaziile lor la poarta covăsnenilor, per total, partida fiind una destul de echilibrată. Sepsi nu se va putea baza în retur pe fundașul Bogdan Mitrea, eliminat în finalul partidei de la Trnava pentru cumul de cartonașe. În cazul în care va izbuti calificarea (cota 1.36 pe Betano), Sepsi va întâlni în turul următor învingătoarea dintre Maccabi Tel-Aviv și FK Sutjeska. Cele două au remizat în prima partida, 0-0, în Muntenegru.

Șansele stranierilor pentru calificare

Pentru turul III al Ligii Campionilor, se luptă Florin Niță de la Sparta Praga și cei doi români de la Ludogorets, Claudiu Keșeru și Dorin Rotariu. Portarul României, a fost titular în partida de la Viena împotriva echipei locale, Rapid, meci pierdut de Sparta Praga, scor 1-2. Cehii păstrează șanse de calificare (cota de 2.27 pe Betano), avantajul austriecilor fiind unul fragil. De cealaltă parte, Rotariu și Keșeru nu au prins niciun minut pentru Ludogorets în Slovenia, unde echipa lor a remizat cu Mura, scor 0-0. Campioana Bulgariei pleacă din postura de favorită la victorie în meciul retur (cota 1.40 pe Betano)

Cu Marius Corbu titular, și Alex Băluță introdus la pauză, Academia Puskas a avut un meci tur de coșmar în Letonia, unde au pierdut scor 3-0 în fața celor de la FK RFS, în turul II al Conference League și păstrează șanse minime la calificare.

Transformă-ți pasiunea în bilete verzi cu oferta completă de pariere de pe Betano! Perioada de mercato a verii este oficial deschisă, așa că cere-ți foaia de transfer și alătură-te lotului de pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează