GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Rutina de îngrijire, baza succesului oricărui sportiv

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 12:44 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 14:37

Disciplina și respectul de sine sunt principalele componente ale succesului. Acest lucru se aplică și în sport, de orice natura ar fi acesta, fie ca vorbim despre fotbal, tenis, culturism, parașutism sau scrimă. In spatele oricărui sportiv puternic, sunt multe aspecte ce stau la baza imaginii exterioare, aceea de individ perfect, cu care ne dorim să rezonăm. Există branduri cu tradiție, ce au idenficat aceste nevoi și care au creat produse special pentru ei, fie ca vorbim despre sportivi celebri ale căror nume dăinuie în timp sau atleți ai vremurilor actuale, în persoana cărora vedem modele sau chiar idoli. Pentru că fiecare din ei are în spatele performanței o rutină individuală, care îi ajută să își atingă obiectivele și le susține activitatea.

Rutina de îngrijire, baza succesului oricărui sportiv

Wilkinson Sword a fost fondat de Henry Nock în 1772, în Londra. Compania a fost creată inițial pentru a manufactura atât săbii, cât și arme, într-o vreme în care acestea erau la mare cerere. Fabricarea săbiilor a fost cea care le-a oferit numele, dar încă din secolul trecut au devenit faimoși la nivel mondial, pentru cele mai inovatoare produse pentru bărbierit și depilare.

Cu o tradiție de peste 200 de ani în domeniul ingineriei, o experienta vastă în fabricarea de lame și precizie de modă veche în rutina de îngrijire, Wilkinson Sword este principalul brand al Edgewell Personal Care în Europa în categoria aparatelor de ras. 

În cele ce au urmat Wilkinson Sword a continuat să isi depășească limitele și să dezvolte noi tehnologii, iar în 1962 a introdus prima lamă de ras din oțel inoxidabil. Au revoluționat astfel procesele de bărbierit și depilare, deoarece însemna că utilizatorii au nevoie doar de o lamă pe săptămână, devenind astfel un brand cunoscut și relevant în domeniu, menținâdu-și poziția până în prezent.

Astăzi produsele sunt dedicate pentru a transforma rutina îndepărtării părului nedorit, făcând din aceasta o experiență fără efort, rapidă și sigură, în crearea unei imagini perfecte în oglidă, aducând totodată îngrijire pielii.

Rutina de îngrijire, baza succesului oricărui sportiv

Nu s-au oprit aici, ci au continuat să reinventeze bărbieritul pentru bărbați și depilarea pentru femei, punând la dispoziție o gamă extraordinar de populară – Xtreme3, ce are la bază un proces complex care constă într-un un ras mai neted, mai confortabil și mai bine hidratat.

De la cele mai avansate aparate de ras până la elementele de bază de ingrijire, întreaga gamă Wilkinson Sword pune performanța și calitatea în centrul rutinei zilnice. 

Vremurile s-au schimbat, lucrurile au evoluat, oamenii s-au dezvoltat pe toate planurile. Peste noapte apar trenduri noi ce sunt adoptate îndată, apar schimbări de toate felurile care necesită adaptare imediată, suntem într-o continuă mișcare și alergare. În felul său, fiecare din noi suntem atleți în propria viață. 

Căutăm procese cât mai complexe și totodată rapide, pe care să ne bazam pentru performanțele zilnice. Produsele care susțin aceste nevoi cotidiene au devenit indispensabile, Wilkinson numărându-se printre ele. În 3 pași, ai look-ul dorit pentru orice activitate ți-ai propus să întreprinzi.

Rutina de îngrijire, baza succesului oricărui sportiv

Pe site-ul wilkinson-sword.ro , veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru bărbierit sau depilare, instrumente fiabile de îngrijire sau răspunsuri la orice întrebări cu privire la procesul de îndepărtare a părului nedorit, plus un concurs cu premii cool pe care le poți câștiga în 3 mișcări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
facnessting
facnessting  •  23 Noiembrie 2020, 06:14

Aici fette1e fac cunnoștință cu băiettii și nu invers - www︎.︎PrintLee︆.︆net

 •  22 Noiembrie 2020, 04:11

Site exxce1ent de întâ1nire pentru aadu1ți care doresc să găsească un partener care să facă *** - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează